Παρασκευή, Μαρτίου 29

Η pregame της πρεμιέρας των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024... 6 παιχνίδια που βγάζουν τον Πρωταθλητή

Και τώρα οι "4" των playoffs του πρωταθλήματος ή της Β' φάσης του πρωταθλήματος Β' τοπικής κατηγορίας.

Μία σειρά που θα βγάλει τον πρωταθλητή, αλλά και την επόμενη ομάδα που θα τον ακολουθήσει στη "μεγάλη" κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Μία σειρά που δεν συγχωρεί τα λάθη και όποιος τα κάνει "πληγώνεται", σε ένα "μίνι" πρωτάθλημα 6 αγώνων στο οποίο πρέπει η κάθε ομάδα να φανεί δυνατή, αφού οι δύο στους τέσσερις θα γελάσουν οι υπόλοιπες δύο ή μάλλον η μία αφού έτσι κι αλλιώς αυτή των Διλινάτων δεν έχει δικαίωμα ανόδου, θα νιώσει την απογοήτευση.

Ο πρώτος της Α' φάσης του πρωταθλήματος, που μόλις ολοκληρώθηκε, Αστέρας Ληξουρίου, με το bonus των +4 βαθμών δείχνει φαβορί για άνοδο ή και τίτλο.

Ο δεύτερος Α.Ο.Κ.Ι. με το +2 από την πλευρά του ψάχνει το δεύτερο "εισιτήριο" ανόδου αρχικά και μετά γιατί όχι και τον τίτλο! Βέβαια θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και πρώτα να αλλάξει την εικόνα των τελευταίων του παιχνιδιών.

Ο τρίτος Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου, νεοφώτιστος στην κατηγορίας και με bonus +1 βαθμό, θέλει να μπει "σφήνα" ανάμεσα στους δύο παραπάνω και να κάνει το μπαμ ανόδου.

Στην κανονική διάρκεια έδειξε ότι μπορεί, μένει να το δείξει στην πράξη και τώρα που "καίει" το τόπι!

Τέλος, ο Α.Ο. Διλινάτων χωρίς βαθμό στη σειρά, δεν έχει δικαίωμα ανόδου και το μόνο που μπορεί να διεικδικήσει είναι ο τίτλος του πρωταθλητή, κάτι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο χωρίς άγχος θα το παλέψει!

Αύριο λοιπόν, Σάββατο απόγευμα με την αρχή να είναι το ήμισυ του παντός, θα παλέψουν για το καλό ποδαρικό στη συγκεκριμένη φάση, ώστε να έχουν ελπίδες στο στόχο τους.

Σημαντικά παιχνίδια, με δράση σε Αργοστόλι με το μεγάλο ντέρμπι και Ληξούρι με ένα κομβικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες.

Καλή επιτυχία και στις τέσσερις, με την ευχή να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα!

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. πρωταθλητής Α' φάσης

            

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο  30-3-2024  ώρα:16:30

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

Βουτσινάς

Άγγελος

Καναλλάτος Ν.

Αβάζαρος Χρ.

2.

Σάββατο  30-3-2024  ώρα:16:30

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αναγέννηση - Α.Ο. Διλινάτων Β' 

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Κατερέλος Ελ.

Τοττάκης Χαρ.

            

Σάββατο  30/3/2024

Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Α.Ο.Κ.Ι. - Αστέρα Ληξουρίου, αύριο Σάββατο 30/3 στις 4 και 30 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (όπως και στο Ληξούρι την ίδια ώρα), θα κάνουν πρεμιέρα τα playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, με ένα μεγάλο αγωνιστικά και βαθμολογικά παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο τη σειρά.

Οι γηπεδούχοι, για να ανέβουν στην κορυφή με το καλημέρα και να γίνουν το φαβορί για τον τίτλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι για να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική διαφορά και να βρεθούν από πολύ νωρίς, κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος 2023-2024 και την επάνοδο τους στην Α' κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά από 8 αγώνες, ολοκλήρωσαν την Α' φάση στην 1η θέση, 5 βαθμούς πάνω από τον αυριανό τους αντίπαλο, με απολογισμό 7 νίκες - 1 ήττα 21 βαθμούς και 27 υπέρ - 7 κατά τέρματα.

Οι γηπεδούχοι, στη 2η με δικό τους απολογισμό στα ίδια παιχνίδια, 5 νίκες - 1 ισοπαλία -  2 ήττες και τέρματα 27 υπέρ και 14 κατά.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε ένα παιχνίδι που ίσως να μην έχει καμία σχέση με τα δύο της κανονικής διάρκειας, περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι, ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Μένει να δούμε αν και αυτή την φορά οι "πράσινοι" θα περάσουν από μία δύσκολη έδρα και θα βάλουν γερές βάσεις, εκτός από την άνοδο και για τον τίτλο!

Όπως βέβαια και οι "μελανόλευκοι" που αν θα είναι αυτοί οι νικητές, θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα πάρουν την πρώτη φετινή τους νίκη, από τον αυριανό τους αντίπαλο!

Όποιος συνδυασμός και να καταλήξει, ας ελπίσουμε να προσφέρει θέαμα και γκολ.

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 2η φορά μεταξύ τους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ισάριθμες και σχετικά εύκολες νίκες.

Στον α' γύρο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχαν επικρατήσει με σκορ 4-1 και στον β' στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στον Άγιο Αντώνη, με σκορ 6-2!

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Καναλλάτος και Χρ. Αβάζαρο.

            

Την ίδια ώρα, στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η πρεμιέρα των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024, με το δεύτερο και μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής, μεταξύ Αναγέννησης - Α.Ο. Διλινάτων Β'.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους που με το «καλημέρα», μπορεί να δώσει πολύ περισσότερες από τις τωρινές ελπίδες για τη συνέχεια, τη "μάχη" για την άνοδο αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους, εκτός από την προσπάθεια που φαντάζει αρκετά δύσκολη για τον τίτλο, δεν έχουν δικαίωμα ανόδου και με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης, ιδιαίτερα αν το ντέρμπι στο Αργοστόλι βαφτεί "πράσινο", θα έχουν χάσει τις ελπίδες τους, αν όχι το τρένο!

Με όλα αυτά λοιπόν, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και τις δύο ομάδες να ψάχνουν ένα κομβικό τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι, μετά από 8 αγώνες, ολοκλήρωσαν την Α' φάση στην 3η θέση με 11 βαθμούς 1 πάνω από τον αυριανό τους αντίπαλο και απολογισμό 3 νίκες - 2 ισοπαλίες - 3 ήττες και 22 υπέρ - 16 κατά τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, στη 4η με δικό τους απολογισμό στα ίδια παιχνίδια, 3 νίκες - 1 ισοπαλία -  4 ήττες και τέρματα 12 υπέρ και 19 κατά.

Στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" σε ένα κομβικό για τις δύο ομάδες παιχνίδι, από το οποίο μπορεί να κριθεί το μέλλον τους για τη συνέχεια, οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο απέναντι στον αντίπαλο τους και με ένα βολικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι να βρεθούν πολύ κοντά στο στόχο τους.

Περιμένουμε φυσικά και την αντίδραση των Διλινάτων Β', αφού καίγονται βαθμολογικά, με αποτέλεσμα να μας κάνει αισιόδοξους ότι, θα παρακολουθήσουμε ένα καλό, με θέαμα και γκολ παιχνίδι.

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 3η φορά μεταξύ τους, με τους γηπεδούχους, να παραμένουν αήττητοι.

Στις 2 προηγούμενες, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι επικράτησαν στον α' γύρο στο ίδιο γήπεδο με σκορ 5-1, ενώ στον β' στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Κατερέλο και Χ. Τοττάκη.

        
Η βαθμολογία

α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Αστέρας Ληξ.
---
---
---
---
-----
4
2.
Α.Ο.Κ.Ι.
---
---
---
---
-----
2
3.
Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.
---
---
---
---
-----
1
4.
Α.Ο. Διλινάτων Β'
---
---
---
---
-----
0

        
Η επόμενη (2η) Αγωνιστική
(Playoffs - Σάββατο 6/4)

α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Διλινάτων Β'
2.
Α.Ο. Αστέρας Ληξ. - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου