Τετάρτη, Μαρτίου 20

"Εφτάσφαιρη" Εικοσιμία..... 7-0 τον Α.Ο. Σάμης στην πρεμιέρα των playoffs

Σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στην πρεμιέρα των playoffs του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, η γηπεδούχος Εικοσιμία θα κάνει, όχι απλά καλό ποδαρικό στη β' φάση της διοργάνωσης, αλλά θα μπει με εκκωφαντικό τρόπο σε αυτά, αφού θα διατηρήσει το φετινό της (εντός γηπέδου) αήττητο απέναντι στον Α.Ο. Σάμης, με μία ευρεία νίκη και σκορ 7-0!!

Ο Εξαιρετικός και σήμερα Φίλιππας, στο 32' μετά την πάσα του Μάθιου, θα μπει από δεξιά στην περιοχή και θα δώσει παράλληλα για τον Ι. Μινέτο, που θα πλασάρει εύστοχα για το 2-0.

Ο Εξαιρετικός και σήμερα Φίλιππας, στο 32' μετά την πάσα του Μάθιου, θα μπει από δεξιά στην περιοχή και θα δώσει παράλληλα για τον Ι. Μινέτο, που θα πλασάρει εύστοχα για το 2-0.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σήμερα το απόγευμα, παρακολουθήσαμε ένα πολύ ωραίο και παραγωγικό παιχνίδι, με την Εικοσιμία ανώτερη να πετυχαίνει μία άνετη νίκη και να μπαίνει με πολύ δυναμικό τρόπο στη σειρά.

Η Σάμη, από την πλευρά της βρέθηκε αγωνιστικά σε άσχημη ημέρα, με αποτέλεσμα να δεχθεί μία βαριά ήττα με 7 τέρματα και πλέον, ουραγός με -7 βαθμούς από την κορυφή, δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Στο 9' θα έχουμε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν στο λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων η μπάλα φτάνει στον Φίλιππα που σουτάρει και την στέλνει να περάσει, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Παπαλεξάτου.

Μία καταπληκτική κάθετη πάσα του Ντ. Ντουκάι στο 16' για τον Φιλιππα και τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον Παπαλεξάτο για το 1-0.

Στο 25' σε κόρνερ από δεξιά του Ζησιμάτου, ο Περιβολάρης θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και καταλήγει κόρνερ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μεσολωρά.

Ο Εξαιρετικός και σήμερα Φίλιππας, στο 32' μετά την πάσα του Μάθιου, θα μπει από δεξιά στην περιοχή και θα δώσει παράλληλα για τον Ι. Μινέτο, που θα πλασάρει εύστοχα για το 2-0.

Στο 44' ο Περιβολάρης εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, ο Κ. Μωραΐτης θα πιάσει μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και η μπάλα θα περάσει άουτ, δίπλα από την εστία του Μεσολωρά.

Με αυτό το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων θα κάνουν ημίχρονο η δύο ομάδες.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57', ο Μπούσι θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά και ο Ντ. Ντουκάι στο β' δοκάρι με ωραία κεφαλιά θα γράψει το 3-0 των γηπεδούχων.

Μετά από 2' στην καταπληκτική κάθετη πάσα του Ντ. Ντουκάι, ο Φίλιππας θα προλάβει την έξοδο του Παπαλεξάτου και θα σημειώσει το 4-0.

Άτυχοι θα σταθούν οι φιλοξενούμενοι στο 68', αφού η μπάλα στο σουτ στην κίνηση του Τρίφι, θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι θα σκάσει στο έδαφος και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Ο Μπούσι στο 75' με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά, θα στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 5-0 της ομάδας του!

Ο Φίλιππας στο78' θα πετύχει με κοντινό πλασέ, ύστερα από την πάσα του Μακρυνώρη, το 6-0 των "κυανόλευκων" και το δικό του χατ τρικ!

Με την ολοκλήρωση τω 90', οι γηπεδούχοι θα σημειώσουν το 7-0

Φίλιππας - Βειζάι θα συνεργαστούν έξυπνα και ο τελευταίος, σε θέση τετ α τετ με τον Παπαλεξάτο, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει έτσι τον επίλογο και το τελικό αποτέλεσμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Οι γηπεδούχοι, όπως προαναφέραμε πολύ παραγωγικοί, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, πήραν μία εύκολη όσο και σημαντική νίκη, απέναντι σε μία Σάμη που βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και την προσεχή Κυριακή στο μεγάλο παιχνίδι του Ληξουρίου, θα τα παίξουν όλα για όλα, απέναντι στον αήττητο, με το απόλυτο και φαβορί Α.Ο. Παλληξουριακό.

Διαιτητής ο κ. Ν Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Χρ. Αβάζαρο.

Συνθέσεις

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης – Π. Στεφανάτος), Μεσολωράς, Κουμαριώτης, Πίρρα, Καμπανός, Ηλιόπουλος (46' Βειζάι), Βαλεντής (44' Μπούσι), Μάθιου, Κονόμη (72' Καπλάνι), Ντουκάι Ντ. (62' Θεοδωράτος), Φίλιππας, Μινέτος Ι. (46' Μακρυνώρης).

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Παπαλεξάτος, Πολυχρονάτος, Καραγιαννάκης, Καππάτος (46' Σοφιανός), Μωραΐτης Ν. (72' Μετάι), Τρίφι Μ. (37' Καρασαββίδης), Τρίφι Μαρ., Περιβολάρης, Κλαουδάτος (46' Φιλιππάτος), Μωραΐτης Κ. (46' Βιτωράτος Κ.), Ζησιμάτος.

Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου