Σάββατο, Μαρτίου 16

Μεγάλη νίκη με ανατροπή ο Α.ΟΚ.Ι. 3-2 τον Α.Ο. Διλινάτων Β'

Στο Αργοστολιώτικο ντέρμπι σήμερα το μεσημέρι, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στα πλαίσια της 9ης, προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, ο Α.Ο.Κ.Ι. θα πάρει σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων Β'.

Οι "μελανόλευκοι" του Δημ. Ζησιμάτου θα επικρατήσουν με ανατροπή, σκορ 3-2 και θα περάσουν προσωρινά στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω τους από την κορυφή, τον πρωτοπόρο Αστέρα Ληξουρίου και στο φινάλε στον Άγιο Αντώνη, αφού η ομάδα από το Ληξούρι, αναμένεται να πάρει χωρίς αγώνα το σημερινό επίσης παιχνίδι, που δε άρχισε ποτέ, με αντίπαλο τον Εθνοφρουρό και θα τα παίξει όλα για όλα με τους πρωτοπόρους για την πρωτιά.

Εκεί που ο Α.Ο.Κ.Ι. Θέλει μόνο νίκη, ενώ ο αντίπαλος του θα παίζει για δύο αποτελέσματα, ισοπαλία ή νίκη!

Αντίθετα, η ομάδα του Απ. Κοκκόση, η οποία ολοκλήρωσε την παρουσία της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό, κινδυνεύει να χάσει ακόμη και την 3η θέση που θα της έδινε το πλεονέκτημα, έστω του +1 βαθμού στα playoffs.

Αγωνιστικά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τους τυπικά γηπεδούχους να παίρνουν αυτή τη σημαντική νίκη που τους διατηρεί "ζωντανούς" στην υπόθεση πρωτιάς στο 87' με ανατροπή, ενώ από το 7' ήταν πίσω στο σκορ 0-2.

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 7' ήταν ήδη μπροστά στο σκορ 0-2!

Στο 6' ο Κουράνης απέναντι από τον Αλεξανδράτο πλασάρει εύστοχα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο επόμενο λεπτό Ο Κουράνης και πάλι με μία μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ θα αιφνιδιάσει τον Αλεξανδράτο και θα πετύχει το 0-2 για την ομάδα του.

Οι "μελανόλευκοι" στο 28' θα μειώσουν το σκορ σε 2-1 με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ του Δημ. Πολλάτου και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Αυτό το 1-2 θα χωρίζει τις δύο ομάδες στα πρώτα 45'.

Με τη συμπλήρωση 50' στο παιχνίδι, οι τυπικά γηπεδούχοι θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 2-2.

Συγκεκριμένα, ο Δημ. Πολλάτος και πάλι θα κερδίσει την επαναφορά στην απόκρουση του Πανούτσου και με κοντινό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 87' θα έρθει η μεγάλη ανατροπή και το 3-2, μετά από ωραία προσωπική ενέργεια από αριστερά του Δ. Μπεκίρη και πλασέ στην κλειστή γωνία του Πανούτσου.

Αυτό το 2-3 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τους "μελανόλευκους" στο φινάλε να τα παίζουν όλα στο Ληξούρι για την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα και την ομάδα των Διλινάτων, πλέον να κινδυνεύουν να χάσουν και την 3η θέση (το πιο πιθανό).

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κωνσταντέλλο και Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Α.Ο.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Αλεξανδράτος, Μπάλλας, Πολλάτος Δ., Ζούκα (46' Πολλάτος Γ.), Στρατιώτης, Κοσμάτος (29' Μπεκίρη), Πλατανίτης (62' Shametaj), Βλάντι (29' Σταθάτος – 70' Βασιλάτος), Μεσσάρης, Αλιβιζάτος, Αποστόλου.

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Πανούτσος, Βράπι, Καρλής (46' Καραντινός), Καππάτος Α., Καππάτος Ηλ. (58' Βουτσινάς), Κωνσταντάκης (58' Βουτσινάς), Κουράνης Στ., Λαμπρόπουλος, Γκερβένη, Κοκκόσης Κ. (46' Πανούτσος Ι.), Τσιλιμιδός (83' Τζιντόλι).

Αργότερα φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου