Παρασκευή, Μαρτίου 22

Η pregame της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2023-2024...

Μπαίνουμε στην 2η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας και πλέον κάθε παιχνίδι γίνεται ξεχωριστό, ενώ δεν λείπει και η αγωνία για το αποτέλεσμα.

Ο αήττητος με το απόλυτο μέχρι τώρα Παλληξουριακός, διατηρεί την πρωτιά με μία καλή διαφορά από τον δεύτερο Α.Ο. Εικοσιμίας στους +3 βαθμούς.

Αποτέλεσμα, το μεταξύ τους ντέρμπι, της επόμενης αγωνιστικής και συγκεκριμένα την Κυριακή το απόγευμα στο "Α.Ο. Παλληξουριακός", να είναι πολύ κρίσιμο, ιδιαίτερα από την πλευρά των φιλοξενούμενων, που θέλουν να φύγουν από τον Άγιο Αντώνη με κάτι, για να ελπίζουν στη συνέχεια και με τη ρεβάνς στα Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όλα να είναι ανοικτά. 

Αντίθετα σε περίπτωση ήττας λογικά θα μπει τέλος στα όνειρα τους!

Οι "ερυθρόλευκοι", με όπλο την ποιότητα και την έδρα τους, θέλουν το τρίποντο που αν έρθει, θα τους φέρει ένα βήμα πριν την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Οι δύο παραπάνω ομάδες, ήταν οι θριαμβεύτριες της πρεμιέρας, αφού θα ξεκινήσουν με σπουδαίες νίκες τη σειρά.

Οι γηπεδούχοι στα Μακρυώτικα με σκορ 1-0, τον δυνατό και πολύ αξιόλογο Πυλαριακό και οι φιλοξενούμενοι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με το εκπληκτικό 7-0 τον Α.Ο. Σάμης.

Ο Πυλαριακός, που έδειξε στοιχεία πολύ δυνατής ομάδας και άρεσε απέναντι στον Παλληξουριακό παρά την ήττα του, θα φιλοξενήσει και πάλι στην έδρα του στα Μακρυώτικα και στο τοπικό τον Α.Ο. Σάμης, σε ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε απότέλεσμα.

Πράξη δεύτερη λοιπόν την Κυριακή το απόγευμα, με τα δύο πολύ σημαντικά από βαθμολογικής και αγωνιστικής πλευράς παιχνίδια του προγράμματος, να διεξάγονται σε Μακρυώτικα και Ληξούρι.

Πολύ σημαντικά και ίσως για κάποιες ομάδες κομβικά παιχνίδια, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.


Ο πρωτοπόρος με το απόλυτο Α.Ο. Παλληξουριακός

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή  24-3-2024  ώρα:16:30

Δημοτικό Μακρυωτίκων

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Σάμης

Καραΐσκος

Απόστολος

Αβάζαρος Χρ.

Κωνσταντέλλος Κ.

2.

Κυριακή  24-3-2024  ώρα:16:30

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Πλαχούρας Στ.

Μπαζάρογλου Π

            

Κυριακή  24/3/2024

Με το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Πυλαριακό - Α.Ο. Σάμης, των δύο ηττημένων της πρεμιέρας, την Κυριακή 24/3 στις 4 και 30 το απόγευμα στα Μακρυώτικα, ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, σε ένα πολύ ενδιαφέρον, κυρίως αγωνιστικά, αλλά και βαθμολογικά για τους γηπεδούχους παιχνίδι.

Μετά λοιπόν από τις ήττες τους στην πρεμιέρα, η κατάσταση έγινε πολύ δύσκολη για τη συνέχεια, αφού και οι δύο εκτός από πρωτάθλημα που γνωρίζουν πόσο δύσκολη υπόθεση είναι, ψάχνουν και το καλύτερο τελικό πλασάρισμα στη σειρά των playoffs.

Όμως εδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο είναι διαφορετικό από τα άλλα, λόγω του τοπικού του χαρακτήρα και εδώ παίζει σημαντικό ρόλο το γόητρο και η φανέλλα.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από εντός έδρας ήττα, από τον αήττητο και με το απόλυτο Παλληξουριακό με σκορ 0-1, όπως και φιλοξενούμενοι που γνώρισαν μία βαριά ήττα από την Εικοσιμία στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 7-0!! και θέλουν να επιστρέψουν τα χαμόγελα πάλι στις ομάδες τους, παραμένοντας στο στόχο τους.

Την Κυριακή στα Μακρυώτικα, περιμένουμε ένα δυνατό - επιθετικό παιχνίδι και τις δυο ομάδες να θέλουν νίκη για να διατηρήσουν ελπίδες τουλάχιστον, όπως προαναφέραμε, ενός καλού τελικού πλασαρίσματος

Αποτελέσματα κυπέλλου και κανονικής διάρκειας

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 5η φορά και οι γηπεδούχοι μετρούν 2 νίκες - 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ οι φιλοξενούμενοι 1 νίκη - 1 ισοπαλία και 2 ήττες!

Οι 4 προηγούμενες ήταν: Για τα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, όπου οι γηπεδούχοι είχαν πάρει την πρόκριση, με νίκη 4-0 στα Μακρυώτικα και ισοπαλία 1-1 στον επαναληπτικό του Καραβόμυλου.

Για το πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες έχουν από μία εκτός έδρας νίκη. Συγκεκριμένα στον α' γύρο στα Μακρυώτικα 4-1 για τη Σάμη και 1-0 στον Καραβόμυλο για τον Πυλαριακό!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Κ. Κωνσταντέλλο.

            

Την ίδια ώρα, συγκεκριμένα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, με το επόμενο παιχνίδι του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής μεταξύ Παλληξουριακού - Εικοσιμίας.

Δύο ομάδες που είναι οι finalist του τοπικού κυπέλλου και θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες την προσεχή Τετάρτη 27/3 στις 4 και 30 το απόγευμα, στη γιορτή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, για να διεκδικήσουν τον δεύτερο μετά το super cup, που ως γνωστόν κατάκτησε ο Α.Ο. Διλινάτων, τίτλο της χρονιάς!

Οι "ερυθρόλευκοι", θέλουν σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι να διευρύνουν το απόλυτο σερί τους στη διοργάνωση, στο 20Χ20 και παράλληλα να βρεθούν μία ανάσα από την εκ νέου κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αφού η διαφορά που θα αποκτήσουν θα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί από κάποια από τις διεκδικήτριες ομάδες στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές.

Οι "κυανόλευκοι" της Λειβαθούς με τη σειρά τους, θέλουν ένα κομβικό τρίποντο, ώστε να ισοβαθμίσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον αντίπαλο τους και με την προυπόθεση ότι το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όλα μπορούν να συμβούν.

Όμως και μία ισοπαλία για αυτούς δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα, αφού θα παραμείνουν στο στόχο τους.

Δύσκολο βέβαια το έργο τους, απέναντι σε μία ποιοτική και αήττητη ομάδα και μάλιστα στην έδρα της.

Στο Δημοτικό Ληξουρίου την  Κυριακή το απόγευμα, περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από τις δύο ομάδες, όσο και ποιοτικό, το οποίο μάλιστα αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι τους.

Ας ελπίσουμε ότι, θα παρακολουθήσουμε και ωραίο ντέρμπι με θέαμα και αγωνία.

Αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους για 3η φορά τη φετινή σεζόν με τους γηπεδούχους να διατηρούν το απόλυτο 2Χ2.

Οι προηγούμενες ήταν για την Α' φάση του πρωταθλήματος και οι γηπεδούχοι επικράτησαν, ισάριθμες φορές τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. 

Συγκεκριμένα 4-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στον α' γύρο και 2-1 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι στον β'.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Π. Μπαζάρογλου.

        
Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

7

1

1

0

0

01 - 00

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας

4

1

1

0

0

07 - 00

3.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

3

1

0

0

1

00 - 01

4.

Α.Ο. Σάμης0     1   0   0    1   00 - 07

        

Η επόμενη (3η) Αγωνιστική
(Playoffs - Κυριακή 31/3)

α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Παλληξουριακός
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου