Δευτέρα, Μαρτίου 11

Συνάντηση Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - finalist τοπικού κυπέλλου για τον τελικό της Τετάρτης 27/3

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., αμέσως μετά από την κλήρωση των playoffs της Α' κατηγορίας, η συνάντηση των εκπροσώπων των finalist του μεγάλου τελικού του τοπικού κυπέλλου, Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Παλληξουριακού και της διοργανώτριας τοπικής Ένωσης, προκειμένου να ρυθμιστούν θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή του, αλλά και εκπλήξεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση, ώστε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Τετάρτη 27/3 να παρακολουθήσουμε μία πραγματικά μεγάλη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου, από όλες τις πλευρές.

Από την τοπική Ένωση, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Θ. Βαλσάμης και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γ. Καραντινός, - Αθ. Ψαρράς - Γερ. Μαράτος, ενώ από την πλευρά των Σωματείων οι κ.κ. Δημ. Μαρκαντωνάτος – Λαμπ. Κουμαριώτης από την τυπικά γηπεδούχο Εικοσιμία και οι κ.κ. Ηλ. Ζερβός – Τ. Παπαθεοδωρόπουλος, από την φιλοξενούμενη.

Εμείς να ευχηθούμε όλα να γίνουν όπως προγραμματίζουν οι finalist με την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και όντως να παρακολουθήσουμε μία μεγάλη γιορτή σε θέαμα, αλλά και σε τελετουργικό.

Καλή επιτυχία στις δύο ομάδες του Τελικού, Α.Ο. Εικοσιμίας και Α.Ο. Παλληξουριακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου