Πέμπτη, Μαρτίου 14

Στην επόμενη φάση του Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου το 1ο Γ.Ε.Λ. Λευκάδας..... 3-0 το 2ο Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου (Φωτορεπορτάζ)

Στο Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός" πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, ο αγώνας της Β' φάσης του Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ανάμεσα στο 2ο Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου και στο 1ο Γ.Ε.Λ. Λευκάδας.

Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με την ομάδα της Λευκάδας καλύτερη να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-0 και μαζί το "εισιτήριο" για την επόμενη Φάση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, με χατ τρικ του Λ. Σουλιώτη!

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 0-1 στο 23' με τον Λ. Σουλιώτη να φεύγει στην κόντρα και να πλασάρει με πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό τον Γιαννάτο που πραγματοποιούσε έξοδο.

Στο 32' θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον ίδιο ποδοσφαιριστή και απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεξιά, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα για το 0-2.

Αυτό το 0-2 θα είναι σκορ πρώτου 45λεπτου και την ομάδα της Λευκάδας πολύ κοντά στη νίκη – πρόκριση.

Στο δεύτερο 45λεπτο, αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν περισσότερο, εν τούτοις οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας μάλιστα στο 46' το 0-3 και πάλι με τον Λ. Σουλιώτη, ο οποίος θα κάνει χατ τρικ στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και θα βρεθεί απέναντι στον Γιαννάτο για να πλασάρει, να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και ουσιαστικά να "κλειδώσει" τη νίκη πρόκριση της ομάδας του 1ου Γ.Ε.Λ., από το γειτονικό νησί.

Να σημειωθεί ότι, στο 65' οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν πολύ κοντά στο 0-4, όμως η μπάλα στην κεφαλιά του Μπουλουμπασάκου θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιαννάτου και στη συνέχεια θα καταλήξει άουτ.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες!

Διαιτητής ο κ. Κοσμ. Μουρελάτος και βοηθοί οι κ.κ. Θεοδ. Αρσενίδης και Γερ. Μεσσάρης.

Οι συνθέσεις

2ο Γ.Ε.Λ. Αργοστολίου:Γιαννάτος, Νικολάου, Θεοδωράτος Φουρνιέ, Σαλστάι, Αλυσανδράτος, Αναλυτής, Αλιβιζάτος, Πολλάτος, Ραυτόπουλος. 

- Τσελάι, Βαρδαραμάτος, Κουμαριώτης.

1ο Γ.Ε.Λ. Λευκάδας:Τζελίλι, Τρόκα, Κοντογιώργης Φ. Κοντογιώργης Χ., Μπάκα, Πιλαφάς, Μαυροκέφαλος, Καρύδης, Τζελάι, Ζαβερδινός, Σουλιώτης. 

- Νιάκας, Μπουλμπασάκος, Πάλμος, Κοντογιώργης Μ., Τζουτζής.

Παρακάτω μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι




















































































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου