Τετάρτη, Μαρτίου 20

Αξιολογήθηκαν με επιτυχία 6 ποδοσφαιριστές της τοπικής σχολής Valencia στην Ισπανία (Εικόνες)

 

Το πενθήμερο 6 με 11 Μαρτίου οι αθλητές μας γεννημένοι το 2008 Αλιβιζάτος, Προσαλέντης, Μεσσάρης, Βλαντι, Θεοδωρατος και Πλατανίτης ταξίδεψαν στην Βαλένθια στο πλαίσιο του final stage, της τελικής τους δηλαδή αξιολόγησης από την Ισπανική ομάδα, ως μέλη της επίλεκτης ομάδας από Ελλάδα και Κύπρο.

Η επιλογή τους έγινε μετά από μια μακροχρόνια διαδικασία αξιολόγησης μέσω του ελίτ προγράμματος που διεξάγεται στην Αθήνα με παρουσία προπονητων από την ακαδημία της Βαλένθια στην Ισπανία.

Οι αθλητές μας συμμετείχαν σε δύο νικηφόρα φιλικά παιχνίδια αλλά και απαιτητικές προπονήσεις, ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νικηφόρο παιχνίδι της Βαλένθια κόντρα στην Χετάφε στο θρυλικό Μεστάγια.

Ηταν μια εμπειρία ζωής για τους έξι ποδοσφαιριστές μας, αλλά και ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη τους.

Σημειωτέον ότι από την συγκεκριμένη αποστολή θα επιλεχθεί ένας μικρός αριθμός ποδοσφαιριστών που θα κληθούν εκ νέου να ταξιδέψουν στην Βαλένθια για ένα τελικό δοκιμαστικό με έξοδα της Ισπανίκης ομάδας.

Μετά την επιτυχία της σχολής μας με την μεταγραφή του Δημήτρη Σταμενη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα σκόραρε το παρθενικό του γκολ με τα χρώματα του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα superleague k15, η ακαδημία μας συνεχίζει να προσφέρει ανεκτίμητες εμπειρίες και ευκαιρίες ζωής στην νεολαία των νησιών μας.

Amunt Valencia




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου