Πέμπτη, Μαρτίου 21

Ευχαριστήρια επιστολή αντιδημάρχου αθλητισμού - παιδείας Δήμου Αργοστολίου για τους Σχολικούς αγώνες 2024

Έχοντας ολοκληρωθεί το ταξίδι στις διοργανώσεις των Περιφερειακών Σχολικών Πρωταθλημάτων για το έτος 2023-2024, θα θέλαμε καταρχήν να συγχαρούμε όλους τους μαθητές - αθλητές του Δήμου μας που συμμετείχαν για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου και τον προπονητή τους κ. Μιχάλη Νάτση για τις διακρίσεις τους στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης, τους αθλητές του ΓΕΛ Πάστρας καθώς και τον προπονητή τους κ. Γεράσιμο Τσιμάρα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο Volley Ανδρών 2023-2024 και την πρόκρισή τους στην Γ’ Φάση της διοργάνωσης.

Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε τις αθλήτριες του 1ου ΓΕΛ Αργοστολίου και την προπονήτριά τους, κα Θάλεια Αντωνάτου, για την κατάκτηση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.

Η επιτυχία των μαθητών αφήνει παρακαταθήκη για καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον και εμείς ως Δημοτική Αρχή θα φροντίσουμε για την βελτίωση των αθλητικών υποδομών των σχολειών μας.

Καλή Πρόοδο και Συγχαρητήρια στους μαθητές, στους καθηγητές και στις οικογένειες τους.

Ο Α/Δημάρχος Αθλητισμού και Παιδείας

Τζωρτζάτος Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου