Πέμπτη, Μαρτίου 28

Με μεγάλη επιτυχία - ρεκόρ - και όρια πρόκρισης πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι αγώνες στίβου Λυκείων - Γυμνασίων Κεφαλονιάς / Ιθάκης (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Με μεγάλη επιτυχία, αγωνιστική και οργανωτική πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι αγώνες στίβου Λυκείων – Γυμνασίων από την Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας.

Παρακολουθήσαμε συναρπαστικούς αγώνες, είχαμε αρκετά ρεκόρ, αλλά και όρια πρόκρισης για την επόμενη φάση των αγώνων.

Ξεχώρισαν και σε πάλι, στο ύψος το δίδυμο Χ. Αλιβιζάτου - Κ. Μινέτου, στη σφαιροβολία ο Δημ. Αντωνάτος, στα 200 μ. η Δ. Λουκάτου, στα 80 μ. η Απ. Αντωνάτου, η Φωτεινή Παπαναστασάτου στα 100 μ., η Ελπ. Δανελάτου στο μήκος, η Ειρ. Βλαχογιαννάτου στο ύψος και η Χ. Μεταξά στη σφαιροβολία, αλλά και άλλα παιδιά.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε θα πρέπει να έχουν πιάσει τα όρια για τη Β' φάση των Σχολικών αγώνων, περισσότεροι από 15 μαθητές - αθλητές!

Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα από τους διοργανωτές.

Εδώ θα πρέπει να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους, τους καθηγητές Φ.Α. όλων των σχολείων, ιδιαίτερα τον επικεφαλής της ομάδας Φ.Α. κ. Γ. Πολλάτο και τους αδελφούς Μεταξά, για όσα έχουν δημιουργήσει μέσω της Γ.Ε. Κεφαλληνίας, αλλά και των σχολείων.

Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά που έπιασαν τα όρια και προκρίθηκαν στην Β' Φάση των Σχολικών αγώνων!

Παρακάτω μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινούς αγώνες
























































































































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου