Σάββατο, Μαΐου 2

Δόθηκε το πρωί στον Πόρο η εκκίνηση του 1ου Kefalonia Bike Challenge (Φώτο)


Δόθηκε το πρωί στον Πόρο η εκκίνηση του"1ου Kefalonia Bike Challenge" που διοργανώνει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος "Ο Πρόνησος" σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και στην οποία συμμετέχουν 30 ποδηλάτες από την Κεφαλονιά αλλά και εκτός νησιού.
Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου και της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.. 
Η αφετηρία της επίπονης διαδρομής, απόσταση των +200 χιλιομέτρων δόθηκε το πρωί στις 07:30 στην Πλατεία του Πόρου. Οι ποδηλάτες θα κάνουν την παρακάτω διαδρομή:
Πόρος-Σκάλα-Κατελειός, Χιονάτα, Πλατειές, Βλαχάτα, Μουσάτα, Περατάτα, Κούταβος, Φάρσα, Καρδακάτα, Αγία Θέκλη, Ληξουρι, Λιβάδι, Αγκώνας, Διβαράτα, Καρυά, Μεσοβούνια, Βασιλακάδες, Κονιδαράτα, Βεντουράτα, Αντιπάτα, Γερμενάτα, Φισκάρδο, Τσελεντάτα, Ματσουκάτα, Βεντουράτα, Κονιδαράτα, Μεσοβούνια, Καρυά, Κομητάτα, Νεοχώρι, Αγία Ευφυμία, Καραβόμυλος, Σάμη, Γριζάτα, Κουλουράτα, Διγαλέτο, Αγιος Νικόλαος, Τζανάτα, Πόρος.
Στην εκκίνηση του αγώνα παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πόρου, κ. Γιάννης Πετράτος μαζί με μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Ελειού-Πρόννων οι οποίοι θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, βοηθώντας τους διοργανωτές του αγώνα ώστε να στεφθεί με επιτυχία.
Ο τερματισμός του πρώτου ποδηλάτη αναμένεται στον Πόρο περίπου στις 5 μ.μ.
Στις 9 μ.μ. θα γίνουν οι απονομές σε όσους ποδηλάτες τερματίσουν τον αγώνα μέσα στο όριο που προβλέπεται των 13 ωρών και 30'.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου