Κυριακή, Μαΐου 3

Επιτυχημένα ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ στον Πόρο το "1st Kefalonia Bike Challenge" (Φώτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Πόρο το "1st Kefalonia Bike Challenge". Ήταν μια συνδιοργάνωση του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Πρόνησος" σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και στην οποία συμμετέχουν 30 ποδηλάτες από την Κεφαλονιά αλλά και εκτός νησιού.
Οι αγώνες τελούσαν υπό την αιγίδα του Δήμου και της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. του Δήμου Κεφαλονιάς. 
Λίγο μετά τις 3:30 (3:39) το απόγευμα, ύστερα από μια επίπονη και πολύ κουραστική διαδρομή, άρχισαν να τερματίζουν οι πρώτοι αθλητές-ποδηλάτες.
Οι αθλητές έκαναν μια πολύ μεγάλη διαδρομή 205 km, ξεκινώντας από τον Πόρο συνέχισαν, Σκάλα-Κατελειό, Χιονάτα, Πλατειές, Βλαχάτα, Μουσάτα, Περατάτα, Κούταβο, Φάρσα, Καρδακάτα, Αγία Θέκλη, Ληξουρι, Λιβάδι, Αγκώνας, Διβαράτα, Καρυά, Μεσοβούνια, Βασιλακάδες, Κονιδαράτα, Βεντουράτα, Αντιπάτα, Γερμενάτα, Φισκάρδο, Τσελεντάτα, Ματσουκάτα, Βεντουράτα, Κονιδαράτα, Μεσοβούνια, Καρυά, Κομητάτα, Νεοχώρι, Αγία Ευφυμία, Καραβόμυλο, Σάμη, Γριζάτα, Κουλουράτα, Διγαλέτο, Αγιο Νικόλαο, Τζανάτα για να τερματίσουν τελικά στον Πόρο.
Πρώτος τερμάτισε και μάλιστα σε χρόνο έκπληξη 8 ώρες, ο "δικός" μας Νικηφόρος Φωκάς. Τον ακολούθησαν, τερματίζοντας συγχρόνως και με 16' διαφορά τρεις αθλητές. Οι Κλεάνθης Καπετάνης, Παναγιώτης Μαρίνος και Βασίλης Βοσνάκης.
Η μοναδική γυναικεία παρουσία ακύει στο όνομα  της Αγγλίδα, Νίκι Γουόρμποϊς, η οποία τερμάτισε τελευταία  στις 8:30 μ.μ. κερδίζοντας το αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Κατερίνα Βαγγελάτου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού/Πολιτισμού, Βαγγέλης Κεκάτος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πόρου, Γιάννης Πετράτος.
Εμείς να συγχαρούμε, για την επιτυχή έκβαση του αγώνα, την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόρου "Ο Πρόνησος", κ. Σταματία Γκιάφη, τον Δημήτρη Πανταζή διοργανωτή του αγώνα, τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών που προσέφερε την εμπειρία και τις γνώσεις των μελών του, τους Σαμαρείτες και την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Ελειού-Πρόννων για την βοήθεια τους στην διοργάνωση.

Ακολουθούν φώτο
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου