Σάββατο, Ιανουαρίου 6

"Μοιρασιά" στο Δ.Α.Κ. Εύγερος - Πυλαριακός.... Ποδαρικό με 1-1 ύστερα από δύο πέναλτι

Σε μέτριο παιχνίδι, λόγω του αέρα, το τελικό αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί, ύστερα από δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, το απόγευμα του Σαββάτου 6/1/2024 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ύστερα από ένα 20ήμερο ρεπό, λόγω των εορτών, στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, Εύγερος – Πυλαριακός θα τα "μοιραστούν" όλα, αφού θα αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Έτσι, οι γηπεδούχοι, που τελευταία ανεβαίνουν αγωνιστικά, θα παραμείνουν στο στόχο της 4αδας, όσο και αν αυτή η ισοπαλία δεν "βολεύει".

Από την άλλη, ο Πυλαριακός στην μετά εποχή Κ. Καβαλλιεράτου, θα χάσει την ευκαιρία να ξαναπιάσει στην κορυφή τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο) και ουσιαστικά να  βάλει, δυνατές βάσεις συμμετοχής του στην τελική 4αδα από πολύ νωρίς.

Την προσεχή Τετάρτη μάλιστα, τον περιμένει μία πολύ δύσκολη αποστολή στον Άγιο Αντώνη, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο.

Τα γκολ του αγώνα 

Στο πρώτο ημίχρονο, από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 6', οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 0-1.

Ο Κουμαριώτης εκτελεί κόρνερ από δεξιά, ο Λασκαράτος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, ανατρέπει στην περιοχή τον Αντ. Γιαννάτο και θα υποδειχθεί το πέναλτι, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Π. Κουμαριώτης, για το προβάδισμα της ομάδας του στο παιχνίδι.

Αυτό το 0-1 θα είναι και το σκορ του πρώτου μισού.

Στην επανάληψη και 11' πριν το φινάλε, οι γηπεδούχοι θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια 1-1 και θα αποφύγουν την ήττα.

Ο Μόκας θα εκτελέσει το κόρνερ από δεξιά, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν απομακρύνουν, ο Βαγγελάτος θα κάνει το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Γ. Καλλιβωκά και να υποδεικνύεται το πέναλτι.

Εκτελεί ο Ν. Παπαναστασάτος, που με τη σειρά του ευστοχεί, χαρίζοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στους "οράνιε".

Μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, δεν άλλαξε κάτι και έτσι, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, θα ολοκληρωθεί ισόπαλο με σκορ 1-1.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Ε. Κατερέλο.

Ο τελευταίος θα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με τη μέση, με αποτέλεσμα να έχουμε μία 10λεπτη διακοπή στο παιχνίδι για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες από το γιατρό του αγώνα.

Οι συνθέσεις

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Πετεινάτος, Λασκαράτος (45' Ζουρνατζής), Αδηλίνης, Βαγγελάτος, Μόκας, Πολλάκης Σπ., Κολιγνιάτης (60' Papa A.), Μπούζος (60' Καραντινός), Σταματέλος, Ντεντλάλα, Ταβιανάτος (30' Παπαναστασάτος Ν.).

Πυλαριακός:(---), Δ. Καλλιβωκάς, Παπαδάτος, Κλειτογιάννης, Μπασδέκης (62' Ποταμιάνος Ι.), Μανωλάτος, Ποταμιάνος Α., Rexha Α., Κουμαριώτης, Γιαννάτος, Καλλιβωκάς Γ., Βασιλόπουλος (76' Δρακάτος).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου