Παρασκευή, Ιανουαρίου 5

Μεταγραφική επιτυχία του Α.Ο. Σάμης με το βλέμμα στο μέλλον

Ο Α.Ο. Σάμης, θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός των νεαρών ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ.Ι. - Εικοσιμίας, Δημήτρη του Θ., Δημήτρη ΙΙ και Αγγελογεράσιμου Αλυσανδράτου.

Οι δύο από τους τρεις ποδοσφαιριστές ήδη ανακοινώθηκαν από τη νέα τους ομάδα.

Δημήτρης Αλυσανδράτος του Θ.

Ο Δημήτρης, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία στις Ακαδημίες της Εικοσιμίας, ενώ πέρυσι είχε συμμετοχή και στην αντρική της ομάδα.

Φέτος υπόγραψε στον Α.Ο.Κ.Ι., χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί, αφού το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας δεν έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα!

Συμμετείχε όμως στο πρωτάθλημα Κ-16, όπου και διακρίθηκε.

Αποτελεί βασικό στέλεχος της φετινής Κ-16 της μικτής μας ομάδας, όπως και της Κ-14 πριν, ενώ αγωνίζεται σαν επιθετικός.

Δημήτρης Αλυσανδράτος (ΙΙ)

Ο Δημήτρης (ΙΙ) είναι τερματοφύλακας και αυτός με παραστάσεις στις μικτές Κ-14 και Κ-16, αλλά και στη Α' κατηγορία με την ομάδα της Εικοσιμίας την περυσινή περίοδο, αλλά και τη φετινή και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία για το ποδοσφαιρικό μέλλον του.

Αγγελογεράσιμος Αλυσανδράτος

Ο Αγγελογεράσιμος είναι 15 ετών μέσος και αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στις Ακαδημίες της Εικοσιμίας, ενώ συμμετείχε και στην ομάδα της μικτής Κ-14 στον Πυλαριακό και στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Οι παραπάνω νεαροί ποδοσφαιριστές, είναι τρια σπουδαία ταλέντα του τοπικού ποδοσφαίρου και σίγουρα παίρνοντας παιχνίδια στη νέα τους ομάδα, δίπλα στον Σπ. Παπαδάτο, το μέλλον τους είναι ανοικτό.

Να ευχηθούμε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα τους ομάδα, τον Α.Ο. Σάμης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Α.Ο. Σάμη για τους δύο τελευταίους:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Σάμης βρίσκεται στην ευχαρίστηση θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των νεαρών ποδοσφαιριστών Αλυσανδράτου Δημήτρη και Αλυσανδράτου Αγγελογεράσιμου.

Ο Δημήτρης είναι 16 ετών και αγωνίζεται στην θέση του Τερματοφύλακα.

Ξεκίνησε στην ακαδημία της ομάδας μας ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Κεφαλλονίας, ΑΟΚΙ, ενώ τελευταίος σταθμός ήταν η ομάδα του ΑΟ Εικοσημίας.

Ο Αγγελογεράσιμος είναι 15 ετών κι αγωνίζεται σαν δεξιός μέσος.

Έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του ΠΑΟ Κεφαλλονίας, Πυλαριακού και ΑΟ Εικοσημίας.

Δημήτρη και Αγγελογεράσιμε σας καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σας ευχόμαστε να έχετε μια υγιή και εποικοδομητική χρόνια".

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου