Σάββατο, Φεβρουαρίου 1

Δυστυχώς δεν γλιτώνει ... δεν υπάρχει "γιατρειά" για το Ν.Ο.Α.


Ανίατη η "ασθένεια".... ένα βήμα πριν την Α2 ο Ν.Ο.Α.!!!
Νέα ήττα στο Ιλίσιο........ αυτή την φορά από τον Παναθηναϊκό 14-6
Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Παναθηναϊκός επικράτησε του N.O. Αργοστολίου με 14-6 στα Ιλίσια, σε ένα παιχνίδι που οι «πράσινοι» ήταν φιλοξενούμενοι...
Το «τριφύλλι», μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με σκληρές άμυνες, αλλά όχι και τόσο καλές επιθέσεις... Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τελειώσει το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 3-0 κάτι που έδειχνε την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.
Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο οκτάλεπτο, εκεί που ο Παναθηναϊκός αύξησε τη διαφορά κατά ένα γκολ και έφτασε στο ημίχρονο μπροστά με 3-7, με το Αργοστόλι να έχει καταφέρει να μειώσει το σκορ.
Οι τυπικά γηπεδούχοι, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κατάφεραν να μειώσουν και στα δύο γκολ, αλλά μέχρι εκεί... Μετά το 5-7, το «τριφύλλι» με σερί 0-4 έφτασε στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου στο 5-11.
Το ματς είχε κριθεί, αλλά οι παίκτες του Κώστα Λούδη δε σταμάτησαν και συνέχισαν να ανεβάζουν το σερί τους. Αυτό έφτασε στο 0-7 πριν το Αργοστόλι με ένα γκολ προς το τέλος του αγώνα διαμορφώσει το τελικό 6-14.
Τα οκτάλεπτα: 0-3, 3-4, 2-4, 1-3
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Κοκκίνης, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης 1, Μίσιτς, Κατσιγιάννης 1, Ματαράγκας, Κωνσταντόπουλος Κ., Καστανάκης 1, Μπελέρης 3, Λέντζος, Φανός.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα 1, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 6, Δερμιτζάκης Δ. 2, Φώσκολος, Σιδέρης, Κονταξής, Τζαβάρας 1, Γερακούδης.
ΠΑΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13
 Στήριξη στην Κεφαλονιά
Έναν πρωτότυπο τρόπο να εκφράσουν την στήριξη τους στους πληγέντες, από τον σεισμό, κατοίκους της Κεφαλονιάς, επέλεξαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Με αφορμή την αναμέτρηση με το Αργοστόλι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο των Ιλισίων, οι «πράσινοι» σήκωσαν ένα πανό, με χιουμοριστική διάθεση, το οποίο έγραφε: «Κούνα όσο θες!!! Η Κεφαλονιά αντέχει», με την υπογραφή της Θύρας 13.
http://www.leoforos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου