Τετάρτη, Ιουνίου 1

Τα Ευρωπαϊκα εισιτήρια των Ελληνικών ομάδων


Ο ΠΑΟΚ έμεινε «ζωντανός» στον αποψινό τελικό με τον Παναθηναϊκό (1-1 στην Τούμπα) και κέρδισε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και μαζί την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, μαζί με την ΑΕΚ, πάνε οι «πράσινοι» και νωρίτερα, στον 2ο θα «μπει» ο Πανιώνιος.
Όπως παρουσίασε το χθεσινό Goal οι συμμετοχές στα Kύπελλα Ευρώπης για την Ελλάδα την ερχόμενη περίοδο διαμορφώνονται ως εξής:
Ο Ολυμπιακός ξεκινά στον 3ο προκριματικό γύρο των πρωταθλητών του Champions League.
Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στον 3ο προκριματικό γύρο των μη πρωταθλητών του Champions League.
Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα μπουν στον 3ο προκριματικό του Europa League και ο Πανιώνιος (αν δεν προκύψει θέμα την τελευταία στιγμή από την UΕFΑ) θα ξεκινήσει στον 2ο προκριματικό του Europa.
Ισοπαλία νίκης και Champions League o ΠΑΟΚ (vds)Ο Ολυμπιακός θα είναι στους ισχυρούς σε κάθε κλήρωση προκριματικών όπου θα συμμετάσχει (Champions League ή Europa, αν συνεχίσει εκεί).
Ο ΠΑΟΚ θα είναι στους αδύνατους των προκριματικών του Champions League.
Ο Παναθηναϊκός στους ισχυρούς του Europa League και η ΑΕΚ στους αδύνατους (3ου προκριματικού και πλέι οφ), ενώ ο Πανιώνιος στους ισχυρούς του 2ου γύρου, αλλά αδύνατος σε όποιον από τους επόμενους προκριματικούς συνεχίσει.
Η κλήρωση για τον Πανιώνιο θα γίνει στις 20 Ιουνίου και οι αγώνες του 14 και 21 Ιουλίου.
Για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΑΕΚ (και Πανιώνιο) η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου και οι αγώνες τους 26-27/7 και 2/3 Αυγούστου για τα προκριματικά του Champions League και 28/7 και 4/8 για τον 3ο γύρο του Europa League. Στις 5/8 η κλήρωση για τα πλέι οφ, με τους αγώνες στις 16/17 και 23/24-8 για το Champions League και 18 και 25/8 για το Europa League. Στις 25 και 26/8 οι κληρώσεις της φάσης των ομίλων Champions League και Europa League αντίστοιχα (αν έχουμε ομάδες σε αυτήν τη φάση...).
http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου