Παρασκευή, Ιουλίου 1

Φαντασμαγορική η σημερινή τελετή έναρξης του 28ου φεστιβάλ γυμναστικής "'Αννα Πολλάτου" (Φώτο)


Άνοιξε σήμερα το απόγευμα η αυλαία του 28ου φεστιβάλ Γυμναστικής 2016 «Άννα Πολλάτου» με την τελετή έναρξης στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.
Τα τμήματα, μικρών και μεγάλων, από την Πορτογαλία, την Βουλγαρία, την Ιταλία, την Αυστρία, την Ελλάδα, αλλά και τα ντόπια, συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλατεία καμπάνας, όπου το διασκέδασαν αρκετά και στη συνέχεια περπατώντας το λιθόστρωτο έφτασαν στην κεντρική πλατεία όπου τα τμήματα του τοπικού Α.Γ.Σ. παρουσίασαν τα προγράμματα τους, που πραγματικά για μια ακόμη φορά, ήταν εντυπωσιακά. 
Φυσικά ξεχώρισε το ανερχόμενο αστέρι του χώρου η μικρή Μαριέττα Τοπολλάι που έκλεψε την παράσταση και καταχειροκροτήθηκε.
Τα χρώματα, ο ρυθμός, οι χοροί εντυπωσίασαν τους πάντες, ενώ η παρουσία των τμημάτων φέτος ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.
Την εκδήλωση του φεστιβάλ παρουσίασε, όπως κάθε χρόνο, με ένα  μοναδικό τρόπο, η παλιά αθλήτρια και νυν προπονήτρια του Συλλόγου κ. Ελένη Δαρδαμάνη.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου και της οργανωτικής επιτροπής κ. Σταύρος Μπασιαρδής, καθώς και ο αντιδήμαρχος τουρισμού-αθλητισμού του Δήμου Κεφαλονιάς κ. Ευάγγελος Κεκάτος.
Αξίζουν πραγματικά πολλά μπράβο στους ανθρώπους του Α.Γ.Σ. Επτανήσων και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Σταύρο και την σύζυγο του, γυμνάστρια κ. Μποζένα Μπασιαρδή που με αγάπη και μεράκι έχουν κτίσει έναν θεσμό που όμοιο του δεν συναντάς σε άλλη Ελληνική πόλη.
Αύριο το τουρνουά ανοίγει τα «φτερά» του, για το Ληξούρι, όπου διάφορα τμήματα θα παρουσιάσουν τα προγράμματα τους, σε μια κατάμεστη όπως αναμένεται πλατεία.
Να θυμίσουμε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:
1η Ιουλίου 2016: Ληξούρι 
2η Ιουλίου 2016: Φραγκάτα 
3η Ιουλίου 2016: Αργοστόλι κεντρική εκδήλωση και τελετή λήξης.
Φώτο από την τελετή έναρξης




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου