Τρίτη, Ιουλίου 26

Σπουδαία μεταγραφή για τα Διλινάτα... και επιστροφή στα παλιά "λημέρια"


Μετά το σύντομο πέρασμα του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, από τον νεοφώτιστο και πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας Εθνικό Κεφαλονιάς, ο εξαίρετος επιθετικός Γιώργος Αναλυτής, επιστρέφει στα γνωστά, για αυτόν «λημέρια» της Α’ κατηγορίας και τον Α.Ο. Διλινάτων.
Μια καλή είδηση για τον Γκόνι Ρέντσι που στηρίζει πολλά στην προσπάθεια της ομάδας του στο Ληξουριώτη φορ, και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, στο οποίο διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα του ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.
Στα Διλινάτα, με την επιστροφή του Ρέντσι, έχει σημάνει «συναγερμός», τόσο για την ενίσχυση τους, αλλά πολύ περισσότερο για να κατακτήσουν τη θέση που τους ανήκει. Και σίγουρα ο ρόλος τους πρέπει να είναι πρωταγωνιστικός, κάτι που δεν κατάφεραν στην περσινή περίοδο να έχουν.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μας, στην ομάδα του «Μεγάλου Χωριού» γίνονται σοβαρές κινήσεις και οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με ηχηρά ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου. Στην αναμονή λοιπόν να δούμε τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια. 
Πάντως το κλίμα είναι πολύ καλό και η προσπάθεια αναμένεται να είναι πολύ σοβαρή στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Τέλος να σημειώσουμε ακόμη, ότι όλοι περιμένουν την επιστροφή στην ομάδα, μετά το σύντομο πέρασμα τους σε διάφορες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου στις τελευταίες μεταγραφές, των:Χ. Χαραλαμπόγλου, Δ. Τζωρτζάτος (Α.Ε.Κ.), ενώ ο Κ. Τζωρτζάτος (Α.Ο. Πρόννων),ήδη έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου