Δευτέρα, Ιουλίου 11

Επιτυχημένος και 5ος αγώνας δρόμου "Φωκάτα 2016"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα και όπως κάθε φορά, με απόλυτη οργανωτική επιτυχία αλλά και συμμετοχές ο 5ος αγώνας δρόμου που διοργανώνει ο Α.Ο. Φωκάτων, τα «Φωκάτα 2016».
Ο αγώνας αυτός αποτελεί, όπως προαναφέραμε, μια συνδιοργάνωση του δραστήριου Συλλόγου Α.Ο. Φωκάτων, της  Π.Ε Κεφαλληνίας, της ΚΕΔΗΚΕ και του Συλλόγου δρομέων Κεφαλονιάς.
Συμμετείχαν συνολικά 132 αθλητές κάθε ηλικίας. 
Πρώτος στον αγώνα των 5.225 μ.  στους άνδρες αναδείχθηκε, ο Μαρίνος Βαρδαραμάτος, ενώ στις γυναίκες η Ανδριάνα Βασιλάτου.
Πριν τον μεγάλο αγώνα είχαμε και αγώνες για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.
Εκτός των άλλων ο Σύλλογος της Λακήθρας επιβράβευσε την προσπάθεια αλλά και την θέληση για αθλητισμό, ενός παιδιού από το ειδικό σχολείο Φαρακλάτων, τον Σ. Μακή, ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα. Μπράβο σε όλους! 
Μετά τον αγώνα των 5225 μ., στον ίδιο χώρο, διεξήχθη για πρώτη φορά φέτος αγώνας χειροπάλης με τον Διονύση Μεταξά να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να πραγματοποιηθεί και εδώ το αγώνισμα με την ανάλογη επιτυχία.
Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στον δραστήριο πρόεδρο των Φωκάτων κ. Νίκο Φωκά, έναν καταπληκτικό άνθρωπο που με αγάπη υπηρετεί τον αθλητισμό και όχι μόνο του νησιού, τους χορηγούς, τις νοικοκυρές και τους εθελοντές του Συλλόγου που βοήθησαν για την επιτυχία της διοργάνωσης. Όπως πάντα παρόντες ο Σαμαρείτες αλλά και ο γιατρός κ. Νίκος Χριστοφοράτος που κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση, προσφέροντας την βοήθεια τους σε όποιον την χρειάστηκε
Να αναφέρουμε ότι οι νοικοκυρές είχαν ετοιμάσει διάφορα καταπληκτικά, γλυκίσματα τα οποία μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους μαζί με αναψυκτικά και χυμούς.
Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις και απονομές στους νικητές όπου εδόθησαν κύπελλα και μετάλλια. 
Θα ακολουθήσουν πλούσια φωτορεπορτάζ από τους αγώνες και τις απονομές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου