Δευτέρα, Ιουλίου 11

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Volley γυναικών (Φώτο)

Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, χθες Κυριακή απόγευμα στην παραλία του Άη Χέλη, με τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες, το τουρνουά Beach Volley γυναικών, που διοργάνωσε η ΚΕΔΗΚΕ σε συνεργασία με το περιοδικό Kefalonitis.
Ήταν μια πολύ όμορφη, δροσερή νότα στα αθλητικά δρώμενα του νησιού με το θέαμα από τα κορίτσια που συμμετείχαν να αποζημιώνει με τον καλύτερο τρόπο τους θεατές που το παρακολούθησαν.
Οι όμορφες άμυνες, τα δυνατά καρφιά, τα εντυπωσιακά stop και τα όμορφα πλασέ μαζί με το πείσμα των αθλητριών για την κατάκτηση της «κούπας» του τουρνουά, έδιναν μια άγρια ομορφιά στην εξέλιξη των αγώνων.
Ο τελικός ήταν εντυπωσιακός με την αγωνία να φτάνει στο κατακόρυφο, κρίθηκε στο ταϊ μπρέικ, ενώ είχαμε πολλές σκληρές μάχες στο φιλέ. Η δυάδα Κόνιαρη και Χάσκου, προηγήθηκε και τελικά κατάφερε να πάρει το πρώτο 1ο σετ, ενώ στο δεύτερο ήταν μπροστά μέχρι περίπου τα μισά του.
Εκεί όμως, μίλησε η εμπειρία της Erika Fabjan, που κατάφερε να το γυρίσει και οριακά να κερδίσει το σετ, ισοφαρίζοντας τον τελικό σε 1-1.
Γενικότερα όλοι οι αγώνες, είχαν σκληρές "μάχες", εντυπωσιακούς άσσους στη γραμμή και πολλά καρφιά, ιδιαίτερα στον τελικό.
Τίμησαν με την παρουσία τους την δεύτερη και τελευταία μέρα του τουρνουά ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνστανάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης και ο Δ.Σ. κ. Νίκος Σκλάβος.
Στο τέλος έγιναν και οι καθιερωμένες απονομές.
«Χρυσό» στη νικήτρια ομάδα του τουρνουά που ήταν η καταπληκτική δυάδα, διεθνείς με τη Σλοβενία, αδελφές Erica και Καταρίνα Fabjon.
«Ασημένιο» στις Έλλη Κόνιαρη – Μαρία Χάσκου και χάλκινο στις ομάδες που συμμετείχαν στους δυο ημιτελικούς Κωνσταντίνα Πατέλη – Γλυκερία Κωνσταντίνου και Μαριάνα Μπελιά – Βούλα Μποχρίνη.
Αναμνηστικά μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες, τους οποίους οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαίτερα.
Δηλαδή στις άλλες δύο ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, στις κοπέλες που έκαναν την παρουσίαση, την Αθανασία Λιάγκη και Αναστασία Σιρίνινα, στον φυσικοθεραπευτή Γιάννη Αγγελάκα, φυσικά στη Φαίη Κουνάδη, στους τρεις διαιτητές, Νάτση, Τσιμάρα & Χριστοφοράτο, αλλά και σε κάποιους εθελοντές.
Τις απονομές πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνστανάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς κ. Ηλίας Κουρκουμέλης, ο Δ.Σ. κ. Νίκος Σκλάβος και ο εκ των διοργανωτών Ανδρέας Δεμπόνος.
Τελικά όλοι, ντόπιοι και ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από την οργανωτική επιτυχία, όσο και την ποιότητα των αθλητριών, αλλά πολύ περισσότερο από τις μοναδικές ομορφιές του νησιού μας, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι στην ίδια μαγευτική παραλία του Άη Χέλη!
Θα ήταν παράλειψη, αν εκτός της ΚΕΔΗΚΕ και του Ηλία Κουρκουμέλη δεν αναφέραμε την πολύτιμη βοήθεια του Ανδρέα Δεμπόνου και του team του, αλλά και της συντονίστριας της διοργάνωσης, της συμπατριώτισσας μας Φαίης Κουνάδη, αρχηγού της Α.Ε.Κ., με πολύχρονη πορεία στην Α1 κατηγορία καθώς και στην Εθνική Ελλάδος.
Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου πάλι μαζί στην ίδια παραλία για το επόμενο τουρνουά Beach Volley γυναικών, ακόμα πιο ανανεωμένο ακόμα καλύτερο.
Ακολουθούν φώτο από τα χθεσινά παιχνίδια και τις απονομές

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου