Τρίτη, Ιουλίου 12

Κερδίζει καθημερινά τις εντυπώσεις στην προετοιμασία ο Γεράσιμος..... Ανοικτός ο δρόμος της Super League


Συνεχίζεται η προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Πανιωνίου, με τον Γεράσιμο Βουκελάτο να συμμετέχει σε αυτή και να δουλεύει σκληρά για να πιάσει την καλή ευκαιρία που του δίνεται ώστε να αγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League.
Το ευχάριστο στην περίπτωση του είναι ότι κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του Μαρίνου Ουζουνίδη, όσο και του συνεργάτη του Μπλένταρ Κόλλα, αφού τον έχουν από κοντά και συνεχώς του κάνουν συστάσεις και παρατηρήσεις, γεγονός που δείχνει ότι πιστεύουν στο ταλέντο του Γεράσιμου.
Ο Γεράσιμος στην προπόνηση δίπλα στον Νόνι Λίμα
Θέλουμε να πιστεύουμε και εμείς από τη μεριά μας, ότι φέτος θα είναι η χρονιά του Γεράσιμου και μετά τον Χάρη Νάτση θα είναι το δεύτερο Κεφαλονιτόπουλο που θα καμαρώσουμε στα μεγάλα «σαλόνια» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και την Super League.
Εμείς, από εδώ, το έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι τον Γεράσιμο Βουκελάτο τον έχουμε για μεγάλα πράγματα και είμαστε σίγουροι ότι θα αρπάξει την μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται, παράλληλα με τη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του και θα δικαιώσει όσους ανθρώπους το πιστεύουν και είναι δίπλα του, ιδιαίτερα βέβαια την οικογένεια του που τον στηρίζει κάθε στιγμή.
Χθες στη Νέα Σμύρνη έγινε ο αγιασμός ενόψει της νέας περιόδου για τον «ιστορικό», ενώ αύριο η αποστολή θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι, όπου εκεί και για δέκα ημέρες θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου