Δευτέρα, Ιουλίου 4

3η Πανελληνιονίκης η Άννα Κρούσσου της Γ.Ε.Κ στο άλμα σε ύψος (Φώτο)


Μια σημαντική διάκριση για τον Κεφαλονίτικο στίβο πέτυχε η Άννα Κρούσσου  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων- Παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου 2016 στο όμορφο Ναύπλιο. Η Άννα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα σε ύψος παγκορασίδων με επίδοση 1,50 αποσπώντας θετικά σχόλια με την παρουσία της και αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Η άλτρια του Νίκου Μεταξά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση περνώντας με την πρώτη όλα τα ύψη και ρίχνοντας για λίγο το 1.54. Νικήτρια στο αγώνισμα αναδείχθηκε η Θεοχάρη Βασιλεία του ΔΙΑ Ολυμπιακού Χωριού με 1.58, αθλήτρια που γυμνάζεται με τον ομοσπονδιακό προπονητή αλμάτων Γκεόργκι Πομάσκι. Το αγώνισμα του ύψους παγκορασίδων παρακολούθησε μαζί του και ο Νικολάι Πετρόφ, προπονητής της κατόχου του παγκόσμιου ρεκόρ στο άλμα σε ύψος Στέφκα Κωνσταντίνοβα.
Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν και άλλοι 5 αθλητές της Γ.Ε Κεφαλληνίας. Στο ύψος παμπαίδων ο Βαγγέλης Κατσιβέλης ήρθε 8ος με επίδοση 1.64 και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80μ, αποτελούμενη από τους Παπαδάκη Παντελή, Καράι Αλέξανδρο, Μπάμπη Ανδρέα και Παπαδάκη Μέμο, πήρε την 12η θέση με χρόνο 40.69. Τέλος, στον προκριματικό των 150μ οι Αλέξανδρος Καράι και Παπαδάκης Μέμος δεν τα κατάφεραν και έμειναν εκτός τελικού.  
Οι επόμενοι αγώνες της ΓΕΚ είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις Σέρρες και το Grand Prix Τοφάλεια στην Πάτρα.
Φώτο 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου