Τετάρτη, Ιουλίου 13

Πολύ καλή η παρουσία του Ν.Ο.Α. στην Καστοριά


Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Συνάντηση  Ανάπτυξης Κωπηλασίας που έγινε στο Μαυροχώρι Καστοριάς 8-10/07/2016.
Ο Σύλλογός μας στην αποστολή του συμπεριέλαβε τρεις αθλήτριες, την Δρακάτου Μαρία – Μαγδαληνή, τη Σιδέρη Άννα και τη Γόντικα Παρασκευή  καθώς και τον αθλητή Κοσμάτο Σπυρίδων, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον προπονητή τους κ. Δρακονταειδή Σπύρο και τον Πρόεδρο του Ομίλου μας κ. Λουκά Νιφοράτο.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν 23 Σύλλογοι  με συνολικά  229 αθλητές.  Οι αθλητές μας συμμετείχαν σε τρία αγωνίσματα ως παρακάτω:
·     Στο αγώνισμα 2Χ σκιφ (διπλό σκίφ)  Αρχαρίων Κορασίδων 1000 μ.  όπου συμμετείχαν 18 σκάφη  με τις Σιδέρη Άννα  και Δρακάτου  Μαρία – Μαγδαληνή προκρίθηκαν απευθείας για τον ημιτελικό  όπου τερμάτισαν στην 1η θέση στη σειρά τους, κατόπιν πέρασαν στην τελική σειρά και κατέκτησαν την 6η θέση.
·     Στο αγώνισμα   1Χ σκίφ (μονό σκίφ) Κορασίδων Αρχαρίων 1000 μ. με την  Γόντικα Παρασκευή  η οποία έφτασε μέχρι τον ημιτελικό και ανταγωνίστηκε  19 αθλήτριες.
·  Στο αγώνισμα 1Χ Αρχαρίων Παίδων 1000 μ. με τον Κοσμάτο Σπύρο  όπου κι αυτός έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση και ανταγωνίστηκε 8 αθλητές.
Η εμφάνιση των αθλητών μας ήταν αρκετά ικανοποιητική και άξια συγχαρητηρίων  διότι οι αθλητές μας   αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και απέδειξαν ότι διαθέτουν ικανότητες για καλύτερη εμφάνιση σε μελλοντικούς αγώνες.
Συγχαίρουμε τα παιδιά μας, τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη και τη συμπαράστασή τους  και τον προπονητή τους για την επισταμένη προετοιμασία τους. Παράλληλα, συγχαίρουμε το Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου και όλους όσους εργάστηκαν για την τόσο αξιόλογη διοργάνωση  από την οποία δεν έλειψε τίποτε στους αθλητές μας και για τις άρτιες εγκαταστάσεις τους.
Με την ευκαιρία  αυτή, κάνουμε γνωστό  ότι ο Σύλλογός μας συνεχίζει τις δραστηριότητες του σε όλα τα τμήματά μας .
Από το Δ.Σ. του Ν.Ο. Αργοστολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου