Σάββατο, Ιουλίου 30

Ολοκληρώθηκε το camp ταλέντων του Α.Σ.Κ.(Εικόνες)


Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» το προπονητικό camp των καλοκαιρινών τμημάτων, ταλέντων του Α.Σ.Κ..
Στο συγκεκριμένο camp δίδαξαν δυο σπουδαίοι προπονητές του αθλήματος, ο Αλέξης Παπαδάτος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων το 1995,  κορυφαίος Κεφαλονίτης καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών και ο αξιόλογος προπονητής του Πανελευσινιακού Λευτέρης Τσαουσίδης.

Σίγουρα τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να μάθουν κάποια μυστικά της «πορτοκαλί» μπάλας τα οποία θα τους φανούν πολύ χρήσιμα στη συνέχεια και την ενασχόληση τους με το μπάσκετ.
Πραγματικά ήταν και οι δυο καταπληκτικοί, πολύ απλοί και σαν καλοί δάσκαλοι, έδωσαν στα παιδιά να καταλάβουν πως πρέπει να συμπεριφέρονται και τι να επιδιώκουν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στον αντίπαλο τους.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Α.Σ.Κ. και στο Θανάση Μουίκη, για τη μεγάλη προσοχή που δίνουν σε αυτές τις ιδιαίτερα ευαίσθητες ηλικίες, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες και γνώσεις στο άθλημα που αγαπούν και θέλουν να διακριθούν.
Στο κλειστό παραβρέθηκαν και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής κ.κ. Πάνος Ματιάτος και Λεωνίδας Παπαδάτος.
Φώτο από το camp














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου