Τρίτη, Ιουλίου 12

Πολύ ψηλά τον πήχη ο φετινός Παλληξουριακός.... "Σαρώνει" στις μεταγραφές


Σπύρος Παπαδάτος
Σε σπουδαίες μεταγραφές δυο πρώην ποδοσφαιριστών του (Αλ. Λυκούδης – Δημ. Μαρκαντωνάτος), αλλά και δυο νεαρών (Γκέλος – Πετεινάτος), προχώρησε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, ο Παλληξουριακός. Και με τον Γεράσιμο Κόμητα να ανανεώνει την παρουσία του, στους «ερυθρόλευκους» του Ληξουριού, ενισχύεται σημαντικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος βάζουν ψηλά τον πήχη και με τον Σπύρο Παπαδάτο στο «τιμόνι» τους, έχουν σαν στόχο να τα «σαρώσουν» όλα σε τοπικό επίπεδο και να κάνουν το βήμα παραπάνω, συμμετέχοντας στη συνέχεια στην Γ’ Εθνική κατηγορία (φέτος δεν θα υπάρξουν μπαράζ).
Αλ. Λυκούδης - Δ. Μαρκαντωνάτος - Β. Πετεινάτος - Γκέλος.. τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα
των "ερυθρόλευκων" του Ληξουριού
Μπορεί να αποχώρησαν δυο πολύ καλοί τερματοφύλακες Καραίσκος-Τσέτσα), όμως αντικαταστάθηκαν επίσης από δυο εξίσου εξαιρετικούς στην θέση κάτω από τα δοκάρια. 
Μάκης Κόμητας
Ο Δημ. Μαρκαντωνάτος με θητεία σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα και σε ομάδες εκτός νησιού, και ο Βαγγέλης Πετεινάτος νεαρός με θητεία στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, εγγυούνται την υπεράσπιση της εστίας της Ληξουριώτικης ομάδας με τον ιδανικότερο τρόπο.
Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση του Παλληξουριακού στην επίσημη σελίδα του στο F/B
Απ. Καραίσκος
“Με την φανέλα του Παλληξουριακού θα αγωνίζονται πλέον ο Αλέξανδρος Λυκούδης και ο Δημήτρης Μαρκαντωνάτος οι οποίοι μετά από 2,5 και 6 χρόνια, αντίστοιχα, επιστρέφουν στο ποδοσφαιρικό τους... σπίτι.
Με τα χρώματα της ομάδα μας θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν και ο ταλαντούχος τερματοφύλακας Βαγγέλης Πετεινάτος. 

Επίσης, επιστρέφει ο νεαρός Γκέλος ο οποίος την περασμένη χρονιά είχε δοθεί ως δανεικός στα Φωκάτα.
Στο δυναμικό του συλλόγου θα παραμείνει και ο Γεράσιμος Κόμητας ενώ, αντίθετα, αποχώρησαν ο Άγγελος Τσέτσα κι ο Αποστόλης Καραϊσκος (στον οποίο κι ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην νέα του καριέρα)”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου