Παρασκευή, Ιουλίου 22

"Μάχη" για τον τίτλο στον ημιτελικό του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου άμμου απέναντι στον Άτλαντα ο Α.Ο. Κεφαλληνία


Την Κυριακή 24/7, στο γήπεδο beach soccer του Ξυλόκαστρου Κορινθίας, θα διεξαχθεί η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Α΄κατηγορίας ποδοσφαίρου άμμου, με τον εκπρόσωπο της Κεφαλονιάς Α.Ο. Κεφαλληνία, να διεκδικεί το τίτλο του φετινού πρωταθλητή, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά από δυο χρόνια.
Μπορεί στην α’ φάση, που διεξήχθη στην Κάτω Αχαγιά, η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου να μην παρουσιάστηκε όπως τα προηγούμενα χρόνια, όμως σε μια τελική φάση, με την εμπειρία και παράλληλα την ποιότητα των αθλητών της, μπορεί να αποτελέσει το φαβορί για την «κούπα».
Σίγουρα το έργο της δεν θα είναι διόλου εύκολο, αφού στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Άτλας, ο οποίος στην προηγούμενη φάση ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του αήττητος, φτάνοντας στο final four με αυτό το καταπληκτικό 3Χ3!
Το σίγουρο είναι ότι οι φίλοι του αθλήματος θα παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, μεταξύ των κορυφαίων ομάδων που συμμετέχουν σε αυτή την φάση. Ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός.
Να ευχηθούμε στην ομάδα της Κεφαλονιάς καλή επιτυχία και την κατάκτηση του τίτλου.
 Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελικής φάσης
24/07/2016   16:00   
Αγώνας 1
Νάπολη Πατρών
-
Αβαντίς
(Γηπ. Ξυλοκάστρου - Beach Soccer)
24/07/2016   17:15   
Αγώνας 2
Άτλας
-
Α.Ο. Κεφαλληνία
(Γηπ. Ξυλοκάστρου - Beach Soccer)
24/07/2016   18:45
Ηττημένος αγώνα 1
-
Ηττημένος αγώνα 2
(Γηπ. Ξυλοκάστρου - Beach Soccer)
24/07/2016   20:30
Νικητής αγώνα 1
-
Νικητής αγώνα 2
(Γηπ. Ξυλοκάστρου - Beach Soccer)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου