Παρασκευή, Ιουλίου 29

Το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού από τα Διλινάτα που ανεβαίνουν επίπεδο


Μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού και της Α' κατηγορίας ήρθε από τα Διλινάτα, αφού σήμερα απέκτησαν τον ταλαντούχο επιθετικό Εμιλιάνο από την Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Ιδιαίτερες συστάσεις δε θα χρειαστεί κάνουμε αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι από τους καλύτερους στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο και με ιδιαίτερη έμφαση στο σκοράρισμα.
Ο Εμιλιάνο πέρυσι αγωνίστηκε για το μισό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα του Α.Ο. Λεβάντε και στο άλλο μισό με την Α.Ε. Κεφαλονιάς στην Α' κατηγορία, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στις τοπικές ομάδες του Α.Ο.Κ.Ι και του Παπυργιακού.
Έτσι στο «μεγάλο χωριό» φαίνεται ότι η κακή περυσινή χρονιά ήταν η αιτία να ανατρέψουν τα πάντα και οι «εγωιστές» Διλινάδες, να ανεβάσουν φέτος πάρα πολύ ψηλά τον πήχη διεκδικώντας μετά από τέσσερα χρόνια και πάλι το πρωτάθλημα αλλά και μετά από δυο το κύπελλο. Με μεταγραφές τύπου Εμιλιάνο αυτό φαίνεται αρκετά εφικτό και ο Ρέντσι «τρίβει» πλέον τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας ένα μεγάλο όνομα του τοπικού ποδοσφαίρου στο ρόστερ της ομάδας του. Ήταν άλλωστε μια προσωπική του επιλογή.
Εμείς βέβαια περιμένουμε και άλλες αναλόγου αξίας και τα Διλινάτα πανέτοιμα για την φετινή υπέρβαση!
Τέλος να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Ρέντσι κρατάει στα χέρια του, στα πλαίσια μιας συνεργασίας με την Α.Ε. Κεφαλονιάς, μια κατάσταση με αρκετά ονόματα από την κιτρινόμαυρη ομάδα, με την δεύτερη να δείχνει ότι περνάει κρίση, και αναμένεται να επιλέξει κάποια από αυτά, ικανά και πολύ έμπειρα. Ας περιμένουμε λίγο γιατί στο «μεγάλο χωριό» βάλθηκαν να μας εκπλήξουν θετικά φέτος!
Μάλιστα ο κόουτς απόλυτα ικανοποιημένος αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο f/b μαζί, με την φωτογραφία που ανεβάζουμε:
«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και προσωπικά τον "Φώτη Κουναδη" για αυτή τη μεγάλη μεταγραφή στην ομάδα μας, του "Αιμιλιάνο Μούτσαϊ IBRA"... πιστεύω πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο νησί και θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας φέτος...!!!»
Δηλώσεις Εμιλιάνο
με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ας δούμε τι δήλωσε στο sportsthea ο νέος ποδοσφαιριστής των Διλινάτων:
«Θέλω να ευχαριστήσω για τη μεταγραφή μου τον Coach Agron Reci και την ομάδα "Α.Ο. Διλινάτα" για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.
Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν μακριά από τραυματισμούς και πάνω από όλα υγεία.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπό μου τον πιο σωστό άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο και τόσα χρόνια με στήριξε και ακόμα με στηρίζει τον Δημήτρη Κουμαριώτη.
Οι στόχοι της νέας ομάδας είναι να έχουμε καλό κλίμα μεταξύ μας, να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό όσο μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες, να τηρούμε επ’ ακριβώς  τις εντολές του προπονητή μας και τα καλά θα τα δούμε στο τέλος να έρχονται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου