Δευτέρα, Ιουλίου 25

2ος ο Βαγγέλης Σιδέρης του Ν.Ο.Α. στα Γιάννινα


Το τμήμα κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου συμμετείχε στο 82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, Β’ Φάση κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων και ΑΜεΑ που πραγματοποιήθηκε στο στίβο Ιωαννίνων κατά το χρονικό διάστημα 22 -24 Ιουλίου 2016.
Συμμετείχαν συνολικά 300 περίπου αθλητές από 26 Σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.
Ο Σύλλογός μας έλαβε μέρος με τον αθλητή Σιδέρη Ευάγγελο με προπονητή τον κ. Στερεόπουλο Ευάγγελο και συνοδό τον Έφορο Κωπηλασίας του Ομίλου μας κ. Σιδέρη Ηλία.

Ο Βαγγέλης συμμετείχε στο αγώνισμα 1Χ (μονό σκίφ)  Παίδων 2000 μ. και κατέλαβε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο πανελληνίως, αφού έκανε μια πολύ καλή και αξιοπρόσεκτη προσπάθεια, τερματίζοντας 1ος στην προκριματική σειρά, 1ος στη 2η ημιτελική σειρά και 2ος στον τελικό του αγωνίσματος κυνηγώντας επάξια την 1η θέση.  Δυστυχώς όπως, στα τελευταία 100 μ. και ενώ προσπάθησε και ανέπτυξε την ταχύτητά του, ένα βούλιαγμα στο κουπί του ανέκοψε την προσπάθειά του και του στέρησε το χρυσό μετάλλιο.
ΜΠΡΑΒΟ  ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!!!!
Εκτιμώντας την προσπάθειά του και το νεαρό της ηλικίας του, θεωρούμε ότι μπορεί να φτάσει ψηλά, διότι και η επίδοση χρόνου που έκανε είναι πάρα πολύ καλή και δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες  εφόσον συνεχίσει με συνέπεια και αδιάκοπα την προσπάθειά του.
Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια  απ’ όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, τους προπονητές μας, τους αθλητές μας. Επίσης εκφράζουμε συγχαρητήρια στον προπονητή μας κ. Στερεόπουλο Ευάγγελο για την επισταμένη προπόνηση και προετοιμασία του αθλητή μας ώστε να κατακτήσει το στόχο του.
Ευχαριστούμε τη Ναυτική Εταιρεία  Ιόνιο Πέλαγος και την Εταιρεία Kefalonian Lines  για τη μεγάλη βοήθεια και την αρωγή  που μας προσφέρουν.
Από το Δ.Σ. του Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου