Παρασκευή, Ιουλίου 15

Ευρωπαίος Π.Α.Σ. 3-0 την Οντ Γκρένλαντ


Φοβερός και τρομερός ο ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας του. Κόντρα στα προγνωστικά, "διέλυσε" με 3-0 την Οντ Γκρένλαντ στους Ζωσιμάδες και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.
Σκόρερ οι Μιχαήλ, Ναδάλες και Ακόστα!
Αλησμόνητη βραδιά στα Γιάννινα. Το καμάρι της Ηπείρου, ο ΠΑΣ Γιάννινα, έριξε στο... καναβάτσο την Οντ Γκρένλαντ, τη συνέτριψε 3-0 στους Ζωσιμάδες και έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι για να προκριθεί στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.
"Χρυσή" σελίδα στην ιστορία των "παγουράδων" η βραδιά της 14ης Ιουλίου, κατά την οποία στο πρώτο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι ήταν παλικάρια, αλάνθαστοι τακτικά και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη! Κόντρα σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, που είναι 2η στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας, ο ΠΑΣ Γιάννινα -είχε δώσει μόλις ένα φιλικό, με το ΑΠΟΕΛ, έπαιξε έξυπνα και μπροστά στο κατάμεστο στάδο των Ιωαννίνων αιφνιδίασε  τους Σκανδιναβούς, οι οποίοι είχαν μόνο την κατοχή, τίποτα άλλο!
Σε φοβερή βραδιά ΟΛΟΙ οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη, χάρισαν στους οπαδούς τους ένα αξέχαστο βράδυ... Ένας υπερήφανος θρίαμβος για τον "Άγιαξ της Ηπείρου", ο οποίος την άλλη Πέμπτη θα παλέψει να αποκλείσει τους Νορβηγούς και να περάσει στην επόμενη φάση.
Τα γκολ
Στο 7' ο Ακόστα το εκτέλεσε από αριστερά και ο αρχηγός των Ηπειρωτών, Αλέξης Μιχαήλ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ στην κίνηση (1-0)! 
Στο 31’ από δεξιά ο Καρανίκας έβγαλε μια υπέροχη σέντρα έπειτα από εναλλαγή της μπάλας με τον Γιάκο και ο Ναδάλες με πλασέ στην κίνηση με το δεξί σκόραρε για το 2-0! Δύο γκολ με τρεις τελικές προσπάθειες για την ελληνική ομάδα.
Στο 68’ ο ΠΑΣ Γιάννινα με φοβερό ποσοστό ευστοχίας έφτασε και σε τρίτο τέρμα. Ήταν ο Φερφελής που βγήκε απέναντι στον γκολκίπερ της Οντ, έκανε το πλασέ, ο Ρόσμπαχ κατάφερε να διώξει αρχικά, αλλά ο Ακόστα πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έγραψε το 3-0!
Γήπεδο: Οι Ζωσιμάδες
Διαιτητής: Glenn Nyberg (Σουηδία)
Βοηθοί: Per Brogevik (Σουηδία), Joakim Amri Nilsson (Σουηδία)
4ος: Johan Hamlin (Σουηδία)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Ναδάλες, Κοζορώνης, Ακόστα (90'+2' Σκόνδρας), Γιάκος (80' Δώνης), Φερφελής (77' Κόντε).
ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ (Φαγκέρμο): Ρόσμπαχ, Ρουντ, Γκρόγκαρντ, Μπεργκ (46' Γένσεν), Χάλβορσεν, Γιόχανσεν, Νόρντκβελε (86' Μπέργκαν), Νίλσεν (74' Χάουγκεν), Χάγκεν, Έρικσεν, Ακαμπουέζε.
Πηγή:http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου