Σάββατο, Απριλίου 29

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η αθλητική Ημερίδα του Αστέρα (Εικόνες)

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα Συνεδριάσεων των ΤΕΙ στο Ληξούρι από γονείς, αθλητές και φίλους του Αστέρα, η 1η αθλητική Ημερίδα της δραστήριας ομάδας του Ληξουρίου.

Το θέμα της Ημερίδας ήταν «Ο αθλητισμός στη ζωή του παιδιού και ο ρόλος του γονέα στην ψυχολογία του παιδιού – αθλητή και στη διατροφή του».

Εισηγητές ήταν οι κ. Μαρίνα Αραβαντινού πτυχιούχος τμήματος Φ.Α. και Αθλητισμού – προπονήτρια τμημάτων Κ-6 και Κ-8 Α.Ο. Αστέρα.

Ο κ. Θωμάς Μαρκέτος Πτυχιούχος τμήματος Φ.Α. και Αθλητισμού – προπονητής τμημάτων Κ-14 και Κ-16 και βοηθός προπονητής – γυμναστής ανδρικής ομάδας Α.Ο. Αστέρα.

Η κα Ελένη Σολωμού  Διαιτολόγος – Διατροφολόγος  και η κα Θεοδώρα Χωραΐτη Απόφοιτος Ψυχολογίας Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.

Και οι 4 έκαναν φοβερές εισηγήσεις, από τις οποίες οι γονείς – προπονητές – αθλητές έγιναν σοφότεροι και για αυτό τον λόγο καταχειροκροτήθηκαν από όλους.

Πραγματικά ήταν απλοί κατανοητοί και κέρδισαν τις εντυπώσεις!

Στην αρχή, η πρόεδρος του Σωματείου κα Βασιλική Τσίκλη, καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τους εκλεκτούς καλεσμένους της ημερίδας.

Στο τέλος ακολούθησε δεξίωση και προσφέρθηκαν γλυκά σε όλους, τα οποία κατασκεύασαν οι μητέρες των ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ληξουρίου κ. Μάκης Γαλανός, οι Δ.Σ. Δήμου Ληξουρίου κ.κ. Διονύσης Αραβαντινός, Ευάγγελος Συνοδινός – Βαλλιάνος, Δημήτρης Ματζουράτος και Ευάγγελος Φαρακλός.

Επίσης το παρόν έδωσαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Δημήτρης Μεσσάρης η κα Σοφία Μαροπούλου με την κα Μαρία Λαδά από τον Υπερίωνα, η διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου κα Γερασιμούλα Θεοτοκάτου, η νηπιαγωγός του Νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης κ. Ελπίδα Μαρκαντωνάτου, ο πρόεδρος των ενοικιαζόμενων καταλυμάτων κ. Δημήτρης Ατσάρος, οι προπονητές του Αστέρα Τζ. Μεσσάρης, Σακ. Αναλυτής, Μαρ. Αραβαντινού και Θωμάς Μαρκέτος.

Να αναφέρουμε εδώ ότι, κλείνοντας την Εισήγηση της η κα Σολωμού, παρουσίασε μία παλαιά φωτογραφία του Αστέρα, στην οποία, όπως ανέφερε είναι από τις πρώτες της ίδρυσης του και στην οποία διακρίνεται ο παππούς της Ζήσιμος Μαρκέτος, τότε πρόεδρος της ομάδας.

Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Αστέρα Ληξουρίου για αυτή την πρωτοβουλία, η οποία πραγματικά μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να δώσει και ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί.

Εικόνες


































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου