Παρασκευή, Απριλίου 21

Η Pre game της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας....

Την Κυριακή 23/4/2023 η συνέχεια των playoffs του τοπικού 
πρωταθλήματος  Α’ κατηγορίας με την 3η αγωνιστική
Συνεχίζονται, μετά από την 15ήμερη διακοπή τους λόγω Πάσχα, τα playoffs του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και οι ομάδες μπαίνουν σε μια δύσκολη καμπή στη σειρά, αφού πλέον κάθε απώλεια βαθμού είναι καταδικαστική και δύσκολα αναπληρώνεται, λόγω των ελάχιστων αγώνων τους.
Άλλωστε φτάνουμε στα μισά της διαδρομής! 
Τρίτη λοιπόν αγωνιστική στη σειρά για τις 4 ομάδες που συμμετέχουν και διεκδικούν τον φετινό τίτλο, έχοντας τις δικές τους πιθανότητες, άλλη περισσότερες, άλλη λιγότερες. 

Όλες όμως, ανεξάρτητα την βαθμολογική τους κατάταξη, θα προσπαθήσουν μέσα από αυτά τα παιχνίδια, τουλάχιστον να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στη σειρά και να τερματίσουν με ένα πολύ καλό τελικό πλασάρισμα.

Την Κυριακή το απόγευμα θα διεξαχθούν και τα δύο παιχνίδια του προγράμματος με τα οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος, ενός μίνι πρωταθλήματος 6 αγώνων.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, σε καλύτερο βαθμολογικό σημείο, βρίσκονται ο πρωταθλητής της κανονικής περιόδου Παλληξουριακός και ο φετινός κυπελλούχος Α.Ο. Διλινάτων, οι οποίοι προβάλουν και σαν φαβορί.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι, θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Δημοτικό Σκάλας και το επόμενο στο Δημοτικό Μακρυωτίκων.

Και τα δύο είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι, όλα να πάνε καλά και αυτή την αγωνιστική και θα χαρούμε από όμορφο θέαμα και τα γκολ που θα επιτευχθούν.

Τα στατιστικά της περασμένης 2ης αγωνιστικής

Συνολικά στους 2 αγώνες του προγράμματος, σημειώθηκαν 6 τέρματα.

Από αυτά, οι γηπεδούχοι δεν πέτυχαν 4 και οι φιλοξενούμενοι 2.

Στις νίκες από 1 γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι.

Αήττητος συνεχίζει και στα playoffs μετά από 18 αγώνες ο Παλληξουριακός.

Την καλύτερη άμυνα, διαθέτουν δύο ομάδες με 0 τέρματα παθητικό, Παλληξουριακός - Διλινάτα.
Την καλύτερη επίθεση με 4 τέρματα στο ενεργητικό τους οι Α.Ο. Διλινάτων - Α.Ο. Παλληξουριακός.

Τη χειρότερη επίθεση Εικοσιμία - Πυλαριακός με 0 τέρματα ενεργητικό.

Την χειρότερη άμυνα διαθέτει ο Πυλαριακός με 6 γκολ παθητικό!

Τις περισσότερες νίκες (2) έχει πετύχει ο Α.Ο. Διλινάτων.

Τις περισσότερες ήττες (2) έχει δεχθεί ο Πυλαριακός!

Τις περισσότερες ισοπαλίες οι Παλληξουριακός - Εικοσιμία που έχουν από 1.

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 23-4-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Σκάλας (λόγω τιμωρίας γηπεδούχων)

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Παλληξουριακός

Θωμάς

Βασίλης

Κατερέλος Ε.

Χαρίση Κ.

2.

Κυριακή 23-4-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Μακρυωτίκων

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας

Καραΐσκος

Απόστολος

Κομητόπουλος Π.

Μενεγάτος Ε.

Το ρεπορτάζ της 3ης  αγωνιστικής

Κυριακή  23/4/2023

Με το μεγάλο ντέρμπι του προγράμματος, ανάμεσα στους πρωτοπόρους, τον κυπελλούχο Α.Ο. Διλινάτων και τον Παλληξουριακό, ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, την Κυριακή το απόγευμα στο ουδέτερο, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων Δημοτικό Σκάλας!

Ένα πολύ σημαντικό από βαθμολογικής, αλλά και αγωνιστικής πλευράς παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου, μπορεί να κρίνει τον τίτλο και τη συμμετοχή του πρωταθλητή στα playoffs προβιβασμού στην Γ' Εθνική κατηγορία περιόδου 2023-2024.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, με μια εντυπωσιακή παρουσία τον τελευταίο καιρό πηγαίνουν από επιτυχία σε επιτυχία, από νίκη σε νίκη με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου, απέναντι στον τωρινό αντίπαλο τους.

Μάλιστα, στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια της σειράς μετρούν ισάριθμες νίκες. Η μία στην πρεμιέρα στα Μακρυώτικα επί του Πυλαριακού με σκορ 2-0 και η άλλη με το ίδιο σκορ επί της Εικοσιμίας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, μετά την πρώτη εγχώρια απώλεια και συγκεκριμένα αυτή του τοπικού κυπέλλου ύστερα από αρκετά χρόνια, έχουν ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα και ο στόχος στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η νίκη.

Αυτή την στιγμή βρίσκονται στην κορυφή του ειδικού βαθμολογικού πίνακα 1 βαθμό περισσότερο από τον αντίπαλο τους, ο οποίος ακολουθεί στην 2η θέση.

Σίγουρα είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικό ρόστερ, η οποία παραμένει το φαβορί της κατάκτησης του πρωταθλήματος και αυτό απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από τους αντιπάλους της.

Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια που έχει δώσει, μετράει μια ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) στην πρεμιέρα των playoffs στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο την Εικοσιμία και μια νίκη στην έδρα της με σκορ 4-0, επί του Πυλαριακού.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις αντίπαλες ομάδες, στο οποίο μπορούν να θέσουν βάσεις πρωταθλήματος, αφού το αποτέλεσμα του μπορεί δώσει μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα και αβαντάζ για τη συνέχεια.

Η ομάδα του "μεγάλου" χωριού, στο Δημοτικό Σκάλας θα παραταχθεί χωρίς να έχει στη σύνθεση της τρεις σημαντικούς ποδοσφαιριστές, αφού λόγω τιμωρίας θα απουσιάσουν οι Αγγ. Γεωργόπουλος - Φ. Τζωρτζάτος και Γ. Κομήτες που είναι τραυματίας.

Από την άλλη για τους "ερυθρόλευκους" θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μέλι Μπράτι λόγω τιμωρίας.

Στο ουδέτερο του Δημοτικού Σκάλας την Κυριακή το απόγευμα, ελπίζουμε ότι, θα παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, ένα ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων, οι οποίες θα δώσουν τη δική τους "μάχη" για τους βαθμούς!

Οι παραπάνω ομάδες συναντώνται για 3η φορά μεταξύ τους φέτος. Στην κανονική διάρκεια στο παιχνίδι του α' γύρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1, ενώ στη ρεβάνς στο Ληξούρι ο Παλληξουριακός είχε επικρατήσει σχετικά εύκολα με σκορ 3-0!

Τέλος, στον τελικό του τοπικού κυπέλλου και με τα όσα μεσολάβησαν, τα Διλινάτα ήταν οι τροπαιούχοι 2022-2023, αφού θα επικρατήσουν του αντιπάλου τους στα πέναλτι, σπάζοντας παράλληλα το σερί 3Χ3 τίτλων του!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κ. Κ. Χαρίση.

         

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα και ώρα, όπου στο Δημοτικό Μακρυωτίκων, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ο γηπεδούχος Πυλαριακός θα φιλοξενήσει την δυνατή Εικοσιμία με μοναδικό στόχο και από τις δύο πλευρές το τρίποντο.

Για τους φιλοξενούμενους, που μόνο μαθηματικές ελπίδες έχουν, μετά τις δύο ήττες σερί στο ξεκίνημα θα είναι μια νίκη γοήτρου, μιας και πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να απειλήσουν τους πρωτοπόρους Παλληξουριακό - Διλινάτα.

Και οι φιλοξενούμενοι, μετά την ήττα από τα Διλινάτα την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν δυσκολέψει τον στόχο του τίτλου, αφού θα χρειαστούν ένα θαύμα και μόνο νίκες μέχρι το τέλος.

Όπως όμως και να έχει στα Μακρυώτικα θα αγωνιστούν για τη φανέλα και το γόητρο και η συνέχεια θα δείξει τι μπορούν να κάνουν!

Οι αντίπαλες ομάδες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και οι Κ. Βιτωράτος - Τ. Παπαθεωδορόπουλος θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν προκειμένου να κατακτήσουν το πρώτο τους τρίποντο στη συγκεκριμένη σειρά!

Οι γηπεδούχοι, στα δύο παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα, μετρούν ισάριθμες ήττες (0-2 από τα Διλινάτα στα Μακρυώτικα και 0-4 στο Ληξούρι από τον Παλληξουριακό.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά την ισοπαλία χωρίς σκορ στην πρεμιέρα των playoffs με αντίπαλο τον Παλληξουριακό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στη συνέχεια θα δεχθούν μια άβολη ήττα στο ίδιο γήπεδο από τα Διλινάτα με σκορ 0-2.

Μια ήττα που σίγουρα έχει κάνει το έργο της πολύ δύσκολο.

Στα Μακρυώτικα, την Κυριακή το απόγευμα περιμένουμε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, απέναντι σε δύο καλές ομάδες, οι οποίες δεν θα έχουν πρόβλημα να παραταχθούν με επιθετικό σχήμα, μιας και δεν έχουν να χάσουν κάτι, με αποτέλεσμα να χειροκροτήσουμε και κάποια γκολ.

Τη φετινή περίοδο Πυλαριακός - Εικοσιμία συναντώνται για 3η φορά σε μεταξύ τους αγώνα.

Τόσο στον πρώτο γύρο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η ομάδα της Λειβαθούς θα επικρατήσει με σκορ 2-1, όσο και στον δεύτερο στα Μακρυώτικα με σκορ 4-1!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ε. Μενεγάτο.

         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδες

Βαθμ.

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

8

2

1

1

0

4 - 0

2.

Α.Ο. Διλινάτα

7

2

2

0

0

4 - 0

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

2

0

1

1

0 - 2

4.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

0

2

0

0

2

0 - 6

        

Η επόμενη  (4η) αγωνιστική Playoffs
(Κυριακή 30/4/2023  17:00)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Διλινάτων - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

2.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου