Κυριακή, Απριλίου 30

Λίγο πριν την είσοδο του στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική ο Παλληξουριακός..... 2-0 την Εικοσιμία

Συνεχίστηκε με την 4η αγωνιστική, στην πρεμιέρα του β’ γύρου των playoffs το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, όπου τα πράγματα έγιναν πλέον πολύ ξεκάθαρα μετά τη νίκη με σκορ 2-0 του πρωτοπόρου Παλληξουριακού επί της Εικοσιμίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» από εδώ και πέρα μόνο με αυτοκτονία θα χάσουν τον φετινό τίτλο, 2ο στη σειρά, χωρίς φυσικά να υπολογίζουμε την περίοδο 2019-2020, όταν η διοργάνωση διακόπηκε λόγω covid, ενώ όπως είναι γνωστό για τον ίδιο λόγω δεν είχε διεξαχθεί την περίοδο 2020-2021.

Με νίκη της αυτή, η ομάδα του Ηλία Ζερβού εκτός του ότι διατηρεί το αήττητο (τελευταία ήττα θυμίζουμε 5/5/2019 στην ίδια σειρά και μάλιστα στην έδρα της με σκορ 0-1 από τους Πρόννους, όπου και έχασε και τον τίτλο εκείνης της περιόδου),  αλλά και τη διαφορά των +4 βαθμών από τα Διλινάτα, ενώ ο σημερινός της αντίπαλος και μαθηματικά μένει εκτός διεκδίκησης.

Συμπερασματικά, η ομάδα από το Ληξούρι στα επόμενα δύο παιχνίδια θέλει τρεις βαθμούς με αντιπάλους Πυλαριακό εκτός και Διλινάτα εντός (εδώ και μια ισοπαλία του αρκεί, αν γίνει η μεγάλη έκπληξη στα Μακρυώτικα!!!, αγώνας που προηγείται), για να τελειώνει με την υπόθεση τίτλος!

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, στον Άγιο Αντώνη έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, τους «ερυθρόλευκους» καλύτερους και αρκετά ενισχυμένους, μετά από αρκετές αγωνιστικές, να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Μετά από αυτή την ήττα, 2η στη σειρά, η Εικοσιμία έμεινε και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου στο Ληξούρι προσπάθησε, δεν κλείστηκε και προσπάθησε είτε με στημένα, είτε στην κόντρα να κάνει τη ζημιά στον αντίπαλο της, κάτι που η εμπειρία των γηπεδούχων δεν το επέτρεψε.

Τα γκολ

Στο 25’ ο Παλληξουριακος θα προηγηθεί 1-0 από στημένη φάση και εκτελεστή τον Λυκουδη, που θα βρει τον Jarzebak στο β’ δοκάρι, στο ύψος της μικρής περιοχής και θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μαυρίδη.

Αυτό το 1-0 θα είναι αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο δεν άλλαξαν πολλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 67’ μάλιστα ο Παλληξουριακός θα διπλασιάσει τα τέρματα του με γκολ του Μπρατι.

Ήταν μια ωραία ομαδική συνεργασία των παικτών του Παλληξουριακού, αφού θα βγουν στην αντεπίθεση από αριστερά, θα σπάσουν τη μπάλα στον Μπράτι και αυτός θα φέρει την μπάλα από το δεξί στο αριστερό του και θα πλασάρει όμορφα στην αριστερή γωνία του Μαυρίδη για το 2-0.

Έτσι, η ομάδα του Ηλία Ζερβού θα πάρει μια σημαντική νίκη που την φέρνει μια ανάσα από τον στόχο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, για αυτή του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου ήταν καταδικαστική και την αφήνει, όπως προαναφέραμε εκτός διεκδίκησης του φετινού τίτλου και μαθηματικά πλέον.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Π. Μπαζάρογλου και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Σκάρπος, Πολυδωράτος, Jarzebak, Λυκούδης (68’ Λούλουδας), Κρίστο (60’ Συριάτος), Κουκουβίνος, Αντωνάτος (80’ Ακριστινέι), Μπράτι, Λεπενιώτης, Βώρος, Κουλούρης (60’ Μαλλιώρης).

Εικοσιμία:(Αν. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Κουμαριώτης, Veizaj (64’ Καπλάνι), Τζάκης, Φουρνιέ, Αραβαντινός, Καμπανός, Φίλιππας, Ντεργιάι (72’ Καραγιάννης), Κονόμη, Χοτζάι (72’ Μάθιου).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου