Σάββατο, Απριλίου 29

Συνεχίστηκε σήμερα πρωί - απόγευμα το 2ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης GreekParaOpen 2023 (Φωτορεπορτάζ)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», το σημερινό πρόγραμμα (2η ημέρα) του 2ου τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης για άτομα με αναπηρία, το GreekParaOpen 2023 όπως ονομάζεται.

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, παρακολουθήσαμε σπουδαίους αγώνες τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετέχουν 126 αθλητές από 20 χώρες και διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, την Ελληνική Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς Ιθάκης, τον Δήμο Αργοστολίου και τον ΑΣΕΑ Κεφαλονιά - Ιθάκη.

Φέτος λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά αθλητές και αθλήτριες από 20 χώρες και συγκεκριμένα, την Αυστραλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, το Ισραήλ, την Ιταλία, την Ουκρανία (πρώτη συμμετοχή σε τουρνουά από την έναρξη του πολέμου στη χώρα), τη Τσεχία, την Κύπρο, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, το Καζακστάν, την Κορέα, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία και την Ουρουγουάη.

Μεταξύ αυτών και εννιά  Έλληνες αθλητές.

Οι αγώνες θα συνεχισθούν και θα ολοκληρωθούν με την τελετή λήξης ,αύριο Κυριακή 30 Απριλίου, από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

Παρακάτω φώτο από τους πρωινούς και απογευματινούς αγώνες









































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου