Τετάρτη, Απριλίου 12

Πρωταθλητής ο Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ στο LOUTRAKI EASTER CAMP 2023 στην κατηγορία Κ15

Το διήμερο 9-11/4 πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι το Πασχαλινό Τουρνουά Μπάσκετ στο οποίο συμμετείχε και ο Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ στην κατηγορία Κ15 (παιδικό τμήμα με γεννηθέντες του 2007 -2008 & 2009) θέλοντας να δώσει πολύτιμες εμπειρίες στους αθλητές του.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία επίσης συμμετείχαν οι ομάδες: ΕΘΑ ΕΓΚΩΜΗΣ, ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗ, ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ, ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ, ΑΜΦΙΑΛΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ και ΑΕ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ.

Ο Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ήταν στον ίδιο όμιλο με την ΑΜΦΙΑΛΗ και το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ. Όλοι οι αγώνες είχαν διάρκεια τεσσάρων δεκαλέπτων μεικτού χρόνου που σταματούσε μόνο στα ταιμ άουτ και σε κάθε σφύριγμα ή καλάθι στα τελευταία 2 λεπτά του τέταρτου δεκαλέπτου.

Η ομάδα μας ξεκίνησε από την Κεφαλονιά την Κυριακή 9/4 το πρωί και έφτασε στο Λουτράκι το μεσημέρι. Το ίδιο βράδυ το παιδικό με τον coach Πανά στον πάγκο και με κάποιες απουσίες παικτών που είχαν μείνει στο νησί για να συμμετάσχουν στο αντρικό μας τμήμα, αντιμετώπισε την ΑΜΦΙΑΛΗ την οποία και κέρδισε με 35-28, παίζοντας όμορφο μπάσκετ και δίνοντας πολύ χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές.

Τη Δευτέρα το πρωί η ομάδα μας ενισχυμένη και με τους παίκτες που είχαν μείνει πίσω και έφτασαν αργά το βράδυ της Κυριακής στο Λουτράκι, αντιμετώπισε σε φιλικό ματς την πολύ καλή ομάδα ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ (4η στην τελική κατάταξη) στο ανοιχτό γήπεδο των εγκαταστάσεων και έχασε με 38-32.

Το ίδιο απόγευμα αντιμετώπισε το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ στο κλειστό γήπεδο των εγκαταστάσεων και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε με 57 – 28 και απέσπασε τα συγχαρητήρια διοργανωτών και αντιπάλων. Την τελευταία μέρα στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου « ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ », στον ημιτελικό ο Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ έπαιξε με την ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟ Χανίων (3η στην τελική κατάταξη), πραγματοποίησε ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση νικώντας με 52 – 22 και κέρδισε την συμμετοχή του στον μεσημεριανό τελικό.

Ο τελικός απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της ΕΘΑ ΕΓΚΩΜΗΣ (οι Κύπριοι δικαίως ήταν στον τελικό) ήταν ένα φοβερό παιχνίδι, ντέρμπι σε όλη του την διάρκεια.

Οι αθλητές του coach Πανά παίζοντας καταπληκτικό και έξυπνο μπάσκετ, μιας και οι αντίπαλοι υπερτερούσαν σωματικά, κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση στην τελευταία επίθεση τους στην κανονική διάρκεια του ματς.

Στην τρίλεπτη παράταση που ακολούθησε ο Κεφαλληνιακός παίζοντας φοβερή άμυνα και με πολύ σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφερε να κάνει το 6 – 0 και να ανακηρυχτεί νικητής του ματς και του τουρνουά.

Ο συνοδός του τμήματος στο Λουτράκι δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων των ομάδων, των διοργανωτών, των διαιτητών του τουρνουά αλλά και πολλών γονιών άλλων ομάδων που παρακολούθησαν τους αγώνες του παιδικού, για το πολύ όμορφο μπάσκετ, για το ήθος των παιδιών εντός του γηπέδου αλλά και έξω από αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του παιδικού τμήματος Γαρμπή Μάριο, Βαγγελάτο Παναγή, Κούρο Χρήστο, Αναστασιάδη Παναγή, Τιμοθεάτο Γιάννη, Μαντέλη Γιώργο, Καλογηράτο Τάσο, Γαρμπή Γιώργο, Αλεξανδράτο Αλέξανρο, Δρακονταειδή Δημήτρη, Μεσολωρά Χρήστο, Παυλάτο Αστέριο αλλά και στους απόντες Κουρούκλη Παύλο και Βαγγελάτο Αναστάση για την κατάκτηση του τουρνουά αλλά και για την συνολική παρουσία τους εντός και εκτός παρκ;e.

Στους coaches Κωστίδη και Πανά για το πολύ σημαντικό έργο που κάνουν στον σύλλογο του ΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ τα τελευταία 2 χρόνια.

Επίσης στο ΔΣ του συλλόγου που προσπαθεί και στηρίζει τα νέα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου