Τετάρτη, Απριλίου 26

Πρόσκληση στο GreekParaOpen - Αφίσα

Η Οργανωτική Επιτροπή του GreekParaOpen 2023 καλεί τα σχολεία της Κεφαλονιάς να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 28-30 Απριλίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» στο Αργοστόλι. Στο διεθνές τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης θα λάβουν μέρος 126 αθλητές με αναπηρία από 21 χώρες του κόσμου.

  Το τουρνουά αποτελεί μία ευκαιρία για τους μαθητές των σχολείων όλου του νησιού μας να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα αναπηρίας και να κατανοήσουν τη σημασία του αθλητισμού στην ένταξη των ανθρώπων αυτών σε όλους τους τομείς της ζωής.

  Καλούμε τα σχολεία να παραβρεθούν την Παρασκευή 28-4-2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες όλων των αθλητών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9.00 το πρωί. Παράλληλα, όσοι μαθητές ή εκπαιδευτικοί επιθυμούν μπορούν να γίνουν εθελοντές, ώστε να βοηθήσουν στη διεξαγωγή των αγώνων.

  Για επίσκεψη του σχολείου σας στο γήπεδο την Παρασκευή καθώς και για εθελοντική δράση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο : 6938789487 (Γεμενετζής Ιορδάνης, υπεύθυνος εθελοντών).

Η αφίσα του GreekParaOpen 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου