Κυριακή, Απριλίου 30

Επιστροφή στις νίκες για τα Διλινάτα 5-0 τον Πυλαριακό

Με το σχεδόν αδιάφορο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στα πλαίσια της πρεμιέρας του β’ γύρου των playoffs για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, τα Διλινάτα θα επιστρέψουν στις νίκες και θα επικρατήσουν εύκολα του Πυλαριακού με σκορ 5-0!

Όμως, μετά τη νίκη του Παλληξουριακού στο Ληξούρι, με αντίπαλο την Εικοσιμία, έχει μεν ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες, αλλά για να αλλάξει κάτι θα χρειαστούν θαύματα και σίγουρα στην υφιστάμενη βαθμολογική κατάσταση, αλλά και το πρόγραμμα των πρωτοπόρων, δύσκολα μπορούν να συμβούν!

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής στη Σκάλα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έδωσε τέλος στα όνειρα τίτλου στην ομάδα του Ανθούλη Δρόσου!

Από την άλλη, ο Πυλαριακός δέχεται την 4η σερί ήττα στη σειρά και όπως φαίνεται, είναι αδύνατον να αποφύγει την τελευταία θέση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης.

Σε γενικές γραμμές, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, τις ομάδες να παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και τους γηπεδούχους καλύτερους να πετυχαίνουν, σε 4 παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα στη σειρά, δίκαια την 3η τους νίκη.

Φάσεις και γκολ

Στο 12' ένα σουτ του Ντούκα μέσα από την περιοχή, θα βρει στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια απομακρύνεται η μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό μετά το κόρνερ από αριστερά του Ε. Καλαφάτη ο Ντούκας θα πιάσει την κεφαλιά για να διώξει την μπάλα πάνω στη γραμμή ο Γ. Καλιβωκάς.

Και στο 23' οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα 1-0 με κοντινή κεφαλιά του Διον. Τζωρτζάτου, ύστερα από το κόρνερ από αριστερά του Ε. Καλαφάτη.

Ο Βρεττός στο 28' θα πέσει και θα απομακρύνει την μπάλα στο μακρινό σουτ του Κ. Τζωρτζάτου.

Νέο μακρινό σουτ του Κ. Τζωρτζάτου στο 32' με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, ενώ στην επαναφορά της ο Ντούκας σουτάρει άουτ.

Ο Κουράνης θα είναι ο σκόρερ του 2-0 με κοντινό πλασέ στο 34', μετά το σουτ του Χασάη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Α. Δρόσου θα πετύχει το 3-0 με ωραίο πλασέ του Κοσμετάτου στην έξοδο του Βρεττού, μετά την πάσα του Ε. Καλαφάτη και παρά την προσπάθεια του Τουλάτου η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 40' θα έχουμε και το 4-0 με ωραίο σουτ του Χασάι από τα όρια της περιοχής.

Ένα γκολ που δεν θα χαρεί, αφού μετά από 2' λεπτά θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Απ. Καραΐσκου.

Με αυτό το 4-0, έστω και αν θα αγωνισθούν με "10" στη συνέχεια οι γηπεδούχοι θα "κλειδώσουν" τη νίκη τους, 2η στη σειρά.

Στο δεύτερο και παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε, αφού ήταν και πάλι καλύτεροι και πέτυχαν ακόμη ένα γκολ.

Μεγάλη ευκαιρία θα χάσει στο 56' ο Κοσμετάτος, όταν θα βγει στην κόντρα, μόνος απέναντι στον Βρεττό, θα πλασάρει και η μπάλα θα περάσει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 61' ο Διον. Τζωρτζάτος θα βρει στην "καρδιά" της άμυνας των φιλοξενούμενων τον Κουράνη, όμως η πολύ ωραία κεφαλιά του νεαρού μέσου των Διλινάτων, θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο έξω από το αριστερό "Γ" της εστίας του Βρεττού.

Ένα σουτ του Λουκάτου μέσα από την περιοχή και δεξιά στο 63' θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία, όμως θα περάσει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 79' ο Κ. Τζωρτζάτος θα βρει έξυπνα στην πλάτη της άμυνας τον Λουκάτο και ο τελευταίος απέναντι από τον Βρεττό πλασάρει εύστοχα για το 5-0.

Νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 80' στο πλασέ του Λουκάτου.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους θα καταγραφεί στο 84' με τον Παγανία με έξοδο να νικάει στο τετ α τετ τους τον Μπαλάσκα και να μπλοκάρει την μπάλα.

Η επόμενη καλή φάση ανήκει και πάλι στους φιλοξενούμενους με τον νεαρό Καπογιαννάτο στο 87' να μπλοκάρει εντυπωσιακά την μπάλα στο πλασέ του Θωμαΐδη από πολύ κοντά.

Με αυτό το 5-0 που αφήνει μόνο μαθηματικές ελπίδες στα Διλινάτα θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Για τους φιλοξενούμενους ήταν η 4η σερί ήττα στη σειρά και φυσικά παραμένουν ουραγοί στον ειδικό βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Δρόσος), Παγανίας (83' Καπογιαννάτος), Κουμαριώτης, Τζωρτζάτος Διον., Καλαφάτης Ε., Λουκάτος, Κουράνης (68' Γκορρέϊα), Κοσμετάτος (68' Γκερβένη), Σπανός, Χασάη, Ντούκας (65' Τσουραμάνης), Τζωρτζάτος Κ..

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Βρεττός, Γονατάς, Καψογιώργης, Τουλάτος Στ. (51' Τουλάτος Β.), Θωμαΐδης, Μπαλάσκας, Καλλιβωκάς Γ., Γρηγοράτος, Μανωλάτος (51' Παπαδάτος), Αλυσανδράτος (51' Σαλιάι), Βασιλόπουλος (51' Φούκας).

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου