Παρασκευή, Απριλίου 28

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας....

Την Κυριακή 30/4/2023 η συνέχεια των playoffs του τοπικού 
πρωταθλήματος  Α’ κατηγορίας με την 4η αγωνιστική
Συνεχίζονται τα playoffs του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και οι ομάδες ξεκινώντας ο δεύτερος γύρος στη σειρά, θα παλέψουν διεκδικώντας τον τίτλο με όσες πιθανότητες τους έχουν απομείνει.
Εκτός και μαθηματικά, έχει μείνει μόνο ο Πυλαριακός. 
Τέταρτη λοιπόν αγωνιστική στη σειρά για τις 4 ομάδες που συμμετέχουν και διεκδικούν τον φετινό τίτλο, έχοντας ακόμη κάποιες πιθανότητες.
Μετά την ολοκλήρωση του α' γύρου ο Παλληξουριακός που πλέον έχει αποσπαστεί των αντιπάλων του κατά 4 βαθμούς στην ειδική κατάταξη, φαντάζει σαν το μεγάλο φαβορί να διατηρήσει τον τίτλο του και να είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το τοπικό ποδόσφαιρο στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Εικοσιμία - Διλινάτα μπορούν να ελπίζουν, αν οι πρώτοι σπάσουν το αήττητο των "ερυθρόλευκων" και μάλιστα στην έδρα τους, ενώ οι δεύτεροι θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Πυλαριακού... Τότε ίσως έχουμε νέο ενδιαφέρον!

Όμως και το γόητρο σε αυτή την σειρά, είναι μέρος των αγώνων και είναι βέβαιο ότι οι τέσσερις ομάδες, θα προσπαθήσουν για το τρίποντο, ώστε να τερματίσουν με ένα καλύτερο τελικό πλασάρισμα.

Την Κυριακή το απόγευμα θα διεξαχθούν και τα δύο παιχνίδια του προγράμματος με τα οποία ολοκληρώνεται όπως προαναφέραμε ο πρώτος ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, ενός μίνι πρωταθλήματος 6 αγώνων και σιγά σιγά φτάνουμε στο τέλος που έχει προγραμματιστεί για την μεθεπόμενη Κυριακή.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Ληξουρίου και το άλλο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Και τα δύο είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα.

Τα στατιστικά της περασμένης 3ης αγωνιστικής

Συνολικά στους 2 αγώνες του προγράμματος, σημειώθηκαν 7 τέρματα.

Από αυτά, οι γηπεδούχοι δεν πέτυχαν κάποιο και οι φιλοξενούμενοι τα 7.

Στις νίκες από καμία οι γηπεδούχοι και 2 φιλοξενούμενοι.

Αήττητος συνεχίζει και στα playoffs μετά από 19 αγώνες ο Παλληξουριακός.

Την καλύτερη άμυνα, διαθέτει με 0 τέρματα παθητικό ο πρωτοπόρος Παλληξουριακός.
Την καλύτερη επίθεση με 6 τέρματα στο ενεργητικό του, επίσης ο Α.Ο. Παλληξουριακός.

Τη χειρότερη επίθεση ο Πυλαριακός με 0 τέρματα ενεργητικό.

Την χειρότερη άμυνα διαθέτει επίσης ο Πυλαριακός με 11 γκολ παθητικό!!

Τις περισσότερες νίκες (2) έχουν πετύχει οι Α.Ο. Παλληξουριακός και Α.Ο. Διλινάτων.

Τις περισσότερες ήττες (3) έχει δεχθεί ο Πυλαριακός!

Τις περισσότερες ισοπαλίες οι Παλληξουριακός - Εικοσιμία που έχουν από 1.

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 30-4-2023  ώρα:17:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Καραΐσκος

Απόστολος

Θωμάς Β.

Μενεγάτος Ε.

2.

Κυριακή 30-4-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Ληξουρίου "ΑΟ Παλληξουριακός"

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Μπαζάρογλου Π.

Χαρίση Κ.

Το ρεπορτάζ της 4ης  αγωνιστικής

Κυριακή  30/4/2023

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον κυπελλούχο της φετινής περιόδου Α.Ο. Διλινάτων και τον Πυλαριακό, την Κυριακή το απόγευμα στο  Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Το ενδιαφέρον, θα λέγαμε ότι, είναι μονόπλευρο και αυτό από την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο ουδέτερο Σκάλας και την ήττα από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό, έχουν πλέον μικρές πιθανότητες να αλλάξουν τα τωρινά δεδομένα.

Από την άλλη, ο Πυλαριακός ουραγός της σειράς, αδιάφορος βαθμολογικά και με ισάριθμες ήττες στα 3 μέχρι τώρα παιχνίδια έχει και μαθηματικά μείνει εκτός οποιασδήποτε διεκδίκησης, εκτός ενός καλύτερου τελικού πλασαρίσματος, αλλά και αυτό ακόμη φαντάζει δύσκολο.

Οι γηπεδούχοι, μέχρι τώρα μετρούν δύο νίκες και μια ήττα (μάλλον όμως καταδικαστική) και βρίσκονται στην 2η θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα.

Για τους φιλοξενούμενους και την πορεία τους στη σειρά τα είπαμε παραπάνω.

Η ομάδα του "μεγάλου" χωριού, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα παραταχθεί με μοναδικό στόχο τη νίκη και το αυτί στο ντέρμπι του Ληξουρίου, ανάμεσα σε Παλληξουριακό - Εικοσιμία.

Όμως και οι "κυανέρυθροι" της Πυλάρου δεν πρόκειται να παρουσιαστούν αγωνιστικά αδιάφοροι, έστω και αν βρίσκονται εκτός στόχων, αφού θέλουν τη νίκη και μια καλή εμφάνιση

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή το απόγευμα, περιμένουμε ένα ανοικτό, επιθετικό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες που μπορεί να δώσει καλό θέαμα και γκολ.

Οι δύο αυτές ομάδες συναντώνται για 6η φορά μεταξύ τους φέτος. Στην κανονική διάρκεια, στο παιχνίδι του α' γύρου στα Μακρυώτικα τα Διλινάτα είχαν επικρατήσει με σκορ 1-6, ενώ είχαν ηττηθεί στο Αργοστόλι με σκορ 2-3.

Στον α' γύρο των playoffs, στα Μακρυώτικα η ομάδα του Α. Δρόσου είχε επικρατήσει με σκορ 2-0.

Επίσης, είχαν συναντηθεί και στα ημιτελικά του τοπικού κυπέλλου όπου η ομάδα των Διλινάτων είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 και στις δύο συναντήσεις, αρχικά στα Μακρυώτικα και στη συνέχεια στο Αργοστόλι παίρνοντας το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό, όπου και αναδείχθηκαν κυπελλούχοι 2022-2023.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκο με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Ε. Μενεγάτο.

         

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα και ώρα, όπου στο Δημοτικό Ληξουρίου στον Άγιο Αντώνη, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ο γηπεδούχος, πρωτοπόρος και αήττητος Παλληξουριακός, θα φιλοξενήσει τη δυνατή Εικοσιμία, με μοναδικό στόχο και από τις δύο πλευρές το τρίποντο.

Οι πρωτοπόροι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και με πολλές επιστροφές στη σύνθεση τους, είναι πανέτοιμοι να πάρουν το τρίτο τρίποντο στη σειρά και να κάνουν το πιο μεγάλο και αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Φυσικά με σεβασμό και υπομονή, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα και αναμένεται να "χτυπήσει" επιθετικά και έτσι θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Οι φιλοξενούμενοι, στο Ληξούρι παίζουν το τελευταίο τους "χαρτί". Είναι σίγουρο ότι θα τα παίξουν όλα για όλα και μαζί τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, αφού με ήττα και μαθηματικά αποχαιρετούν τον στόχο.

Οι γηπεδούχοι, στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα, μετρούν δύο νίκες (4-0 τον Πυλαριακό στο Ληξούρι και 0-2 τα Διλινάτα στο ουδέτερο της Σκάλας, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου των playoffs από τον μεθαυριανό αντίπαλο τους, χωρίς σκορ (0-0).

Παραμένουν δε αήττητοι μετά από 19 παιχνίδια τη φετινή σεζόν!

Οι φιλοξενούμενοι, μετά την ισοπαλία χωρίς σκορ στην πρεμιέρα των playoffs με αντίπαλο τον Παλληξουριακό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στη συνέχεια θα δεχθούν μια καταστροφική ήττα στο ίδιο γήπεδο από τα Διλινάτα με σκορ 0-2, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πέρασαν εύκολα από τα Μακρυώτικα και τον Πυλαριακό με σκορ 0-5.

Στα Α.Ο. Παλληξουριακός, την Κυριακή το απόγευμα περιμένουμε ένα ντέρμπι μεταξύ δύο εκ των καλυτέρων ομάδων της κατηγορίας, οι οποίες θα παραταχθούν με μοναδικό στόχο το τρίποντο, ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι με ήττα, όπως είπαμε παραπάνω αποχαιρετούν το όνειρο οριστικά και μαθηματικά πλέον!

Επομένως, δεν μένει τίποτε άλλο από το να ρισκάρουν, να παίξουν επιθετικά και ότι προκύψει, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θέλει ιδιαίτερη προσοχή και ο οποίος μπορεί να τους "πληγώσει"!

Οι "ερυθρόλευκοι" σίγουρα με νίκη κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και αυτό θα είναι το σύνθημα τους. Παίζουν στην έδρα τους είναι πιο πλήρεις, έχουν τον αέρα του φαβορί και προπάντων σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να βρεθούν προ εκπλήξεων.

Τη φετινή περίοδο Παλληξουριακός - Εικοσιμία συναντώνται για 4η φορά σε μεταξύ τους αγώνα.

Στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας στο Ληξούρι, η ομάδα του Ηλία Ζερβού είχε επικρατήσει με σκορ 1-0, ενώ στον δεύτερο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2.

Ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) θα έχουμε και στην πρεμιέρα των playoffs στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Π. Μπαζάρογλου και την κ. Κ. Χαρίση.

         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδες

Βαθμ.

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

11

3

2

1

0

06 - 00

2.

Α.Ο. Διλινάτα

07

3

2

0

1

04 - 02

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

 06 

3

1

1

1

05 - 02

4.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

00

3

0

0

3

00 - 11

        

Η επόμενη  (5η) αγωνιστική Playoffs
(Τετάρτη 3/5/2023  17:00)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Διλινάτων - Α.Ο. Εικοσιμίας

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Παλληξουριακός

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου