Παρασκευή, Απριλίου 7

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας....

Την Κυριακή 9/4/2023 η συνέχεια των playoffs του τοπικού 
πρωταθλήματος  Α’ κατηγορίας με την 2η αγωνιστική
Συνεχίζονται τα playoffs του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και οι ομάδες μπαίνουν σε μια δύσκολη καμπή στη σειρά, αφού πλέον κάθε απώλεια βαθμού είναι καταδικαστική και δύσκολα αναπληρώνεται, λόγω των ελάχιστων αγώνων τους. 

Δεύτερη λοιπόν αγωνιστική στη σειρά με τις 4 ομάδες που συμμετέχουν να "μάχονται" για τον φετινό τίτλο, έχοντας η κάθε μία τις δικές της πιθανότητες, άλλη περισσότερες, άλλη λιγότερες. 

Όλες όμως θα τις εξαντλήσουν και στο τέλος θα γίνει το ταμείο.

Την Κυριακή το απόγευμα θα διεξαχθούν δύο ακόμη παιχνίδια, σε ένα μίνι πρωτάθλημα 6 αγώνων, για κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν και η "μάχη" φουντώνει για τα καλά.

Το ένα και πιο ενδιαφέρον στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και το επόμενο στο Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός". Και τα δύο είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα.

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά σε μια σειρά που η αδρεναλίνη είναι στο κόκινο και να απολαύσουμε το όμορφο θέαμα της κάθε αγωνιστικής.

Να θυμίσουμε εδώ ότι, το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των εορτών του Άγιου Πάσχα και επαναρχίζει, την Κυριακή 23/4/2023 με τα παιχνίδια πλέον της 3ης αγωνιστικής.

Τα στατιστικά της περασμένης 1ης αγωνιστικής

Συνολικά στους 2 αγώνες του προγράμματος, σημειώθηκαν μόλις 2 τέρματα.

Από αυτά, οι γηπεδούχοι δεν πέτυχαν κάποιο και οι φιλοξενούμενοι 2.

Στις νίκες 1 οι γηπεδούχοι, ενώ υπήρξε και 1 ισοπαλία. 

Αήττητος συνεχίζει και στα playoffs μετά από 17 αγώνες ο Παλληξουριακός.

Την καλύτερη άμυνα, διαθέτουν τρεις ομάδες με 0 τέρματα παθητικό Παλληξουριακός - Εικοσιμία - Διλινάτα.
Την καλύτερη επίθεση με 2 τέρματα στο ενεργητικό του ο Α.Ο. Διλινάτων.

Τη χειρότερη επίθεση Παλληξουριακός - Εικοσιμία - Πυλαριακός με 0 τέρματα ενεργητικό.

Την χειρότερη άμυνα διαθέτει ο Πυλαριακός με 2 γκολ παθητικό!

Τις περισσότερες νίκες (1) έχει πετύχει ο Α.Ο. Διλινάτων.

Τις περισσότερες ήττες (1) έχει δεχθεί ο Πυλαριακός!

Τις περισσότερες ισοπαλίες οι Παλληξουριακός - Εικοσιμία που έχουν από 1.

         

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 9-4-2023  ώρα:17:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Διλινάτα

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Καραΐσκος Απ.

Χρηστάτος Σπ.

2.

Κυριακή 9-4-2023  ώρα:17:00

Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Θωμάς

Βασίλης

Μπαζάρογλου Π.

Κατερέλος Ε.

Το ρεπορτάζ της 2ης  αγωνιστικής

Κυριακή  9/4/2023

Με το σπουδαίο παιχνίδι του προγράμματος, ανάμεσα στην Εικοσιμία και τον κυπελλούχο Α.Ο. Διλινάτων, ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των playoffs του φετινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, την Κυριακή το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Ένα πολύ σημαντικό από βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι ανάμεσα στον δεύτερο της τελικής κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τον φετινό κυπελλούχο Ε.Π.Σ.Κ.Ι., τρίτο της κανονικής διάρκειας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, στην πρεμιέρα ξεκίνησαν με "Χ" απέναντι στον πρωταθλητή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πρωτοπόρο της σειράς Παλληξουριακό, στο ίδιο γήπεδο και αποτέλεσμα 0-0.

Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να μην τους έδωσε το πολύτιμο τρίποντο, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχία η συγκεκριμένη ισοπαλία, λόγω της δυναμικότητας, αλλά και της ποιότητας του αντιπάλου τους.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι με ένα μεγάλο "2" στα Μακρυώτικα μπήκαν γερά στο κόλπο της διεκδίκησης του φετινού τίτλου, βάζοντας παράλληλα "φωτιά" στη σειρά, μιας και βρέθηκαν 1 βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό, ενώ άφησαν στην 3η θέση της ειδικής κατάταξης τους μεθαυριανούς αντιπάλους τους!

Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κανείς πόσο σημαντικό είναι το παραπάνω παιχνίδι για τις αντίπαλες ομάδες.

Ίσως μάλιστα, το αποτέλεσμα του να κρίνει και την πορεία τους στα playoffs και αν θα συνεχίσουν να είναι δυναμικά μέσα στους διεκδικητές.

Οι "κυανόλευκοι" από τη Λειβαθώ, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών και θα παραταχθούν πάνοπλοι με στόχο το "χρυσό" τρίποντο.

Η ομάδα του "μεγάλου" χωριού από την άλλη, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τη σειρά της θα παραταχθεί "λαβωμένη" από τα σημάδια που της άφησε ο τελικός του τοπικού κυπέλλου.

Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι Κ. Χασάι και Φ. Τζωρτζάτος που αποβλήθηκαν σε αυτό το παιχνίδι, ενώ στα ευχάριστα για τον "υπηρεσιακό" προπονητή της Α. Δρόσο, η επιστροφή του δυναμικού αμυντικού μέσου Αγγ. Γεωργόπουλου, ο οποίος εξέτισε την ποινή της 1 αγωνιστικής.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή το απόγευμα θέλουμε να πιστεύουμε ότι, θα παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, ένα ντέρμπι βαθμών αλλά και εντυπώσεων, αφού αντιμέτωπες θα βρεθούν δύο πολύ καλές ομάδες, οι οποίες πολύ περισσότερο "καίγονται για βαθμούς!
Περιμένουμε καλό θέαμα και γκολ, ελπίζοντας κατά τα λοιπά όλα να πάνε καλά!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Σπ. Χρηστάτο.

         

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την ίδια ημέρα και ώρα, όπου στο Δημοτικό Ληξουρίου, ο Παλληξουριακός, μετά την απώλεια του κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί θα φιλοξενήσει τον Πυλαριακό με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Ένα τρίποντο που θα διώξει την κακή ψυχολογία, που άφησε πίσω του, για πολλούς λόγους και διάφορους ο τελικός του τοπικού κυπέλλου και θα φέρει ξανά τα χαμόγελα στους περυσινούς νταμπλούχους, ενώ την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα παίζεται το μεγάλο ντέρμπι Εικοσιμίας - Διλινάτων, που το αποτέλεσμα του μπορεί να του δώσει ακόμη μεγαλύτερη βαθμολογική από τις υπόλοιπες ομάδες άνεση.

Όμως, όπως και να έχει οι "ερυθρόλευκοι" είναι αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τον άτυχο φετινό τελικό, όσο και να τους στενοχωρεί το γεγονός αυτό και να ρίξουν όλο τους το βάρος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου Γ' Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τα Διλινάτα, έχουν πλέον ελάχιστες ελπίδες διάκρισης στη συγκεκριμένη σειρά και κατά συνέπεια στο Ληξούρι θα παραταχθούν χωρίς άγχος και στόχο να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς ανώτερο και πιο ποιοτικό.

Στον Άγιο Αντώνη, την Κυριακή περιμένουμε ένα επιθετικό, ανοικτό παιχνίδι στο οποίο όπως προαναφέραμε, τον πρώτο λόγο θα έχουν οι "ερυθρόλευκοι".

Ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες με καλό θέαμα και γιατί όχι και αρκετά γκολ.

Ο Ηλίας Ζερβός, δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των δύο επιθετικών του, Μέλι Μπράτι και Νίκου Λεπενιώτη που αποβλήθηκαν στον τελικό του τοπικού κυπέλλου.

Ο πρώτος στον διακοπέντα και ο δεύτερος στη συνέχεια του, αντίστοιχα.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Ε. Κατερέλο.

         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδες

Βαθμ.

Αγ.

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

5

1

0

1

0

0 - 0

2.

Α.Ο. Διλινάτα

4

1

1

0

0

2 - 0

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

3

1

0

1

0

0 - 0

4.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

0

1

0

0

1

0 - 2

        

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

(Κυριακή 23/4/2023)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Διλινάτων - Α.Ο. Παλληξουριακός

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Εικοσιμίας

Το sportsthea Εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου