Σάββατο, Απριλίου 8

Συνεχίζουν το έθιμο στο Ληξούρι..... Ανωποταμιακός - Κατωποταμιακός τη Μ. Παρασκευή στον Άγιο Αντώνη

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τη Μεγάλη Παρασκευή και ώρα 4 και 30 το απόγευμα, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι θα διεξαχθεί ο Παραδοσιακός αγώνας βετεράνων μεταξύ Ανωποταμιακού - Κατωποταμιακού.

Εκεί θα συγκεντρωθούν οι παλιοί αστέρες του Ληξουριώτικου ποδοσφαίρου, χωρισμένοι σε δύο ομάδες που θα αποτελούνται ο μεν Ανωποταμιακός από όσους μένουν πάνω από το ποτάμι, ενώ ο Κατωποταμιακός από όσους μένουν κάτω από αυτό.

Έτσι προστάζει αυτό το πολύ παλαιό έθιμο και έτσι θα διεξαχθεί.

Όπως εκείνα τα χρόνια, έτσι και σήμερα ο σκοπός της διοργάνωσης του συγκεκριμένου αγώνα είναι για να παραμείνουν ζωντανές οι φιλίες και το ευ αγωνίζεσθε αυτών των σημαντικών ανθρώπων του ποδοσφαίρου μας.

Οι δύο ομάδες καλούνται να βρίσκονται στον Άγιο Αντώνη πριν από την έναρξη του αγώνα, ο οποίος έχει ορισθεί για τις 4 και 30 το απόγευμα στο «Α.Ο. Παλληξουριακός».

Οι διοργανωτές, αλλά και οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές, καλούν τον φίλαθλο κόσμο του Ληξουρίου να στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο, αυτό το σημαντικό έθιμο της περιοχής και παράλληλα να απολαύσει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από τους πρώην αστέρες του ποδοσφαίρου της Παλλικής.

Όλοι λοιπόν τη Μ. Παρασκευή στον Άγιο Αντώνη!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου