Κυριακή, Απριλίου 23

Νίκησε 5-0 τον Πυλαριακό και παραμένει μαθηματικά στην διεκδίκηση η Εικοσιμία

Αν και παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, η Εικοσιμία θα περάσει το εμπόδιο του Πυλαριακού στην δύσκολη έδρα των Μακρυωτίκων, σήμερα Κυριακή απόγευμα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας με μια σημαντική νίκη και σκορ 5-0!

Μια νίκη που την διατηρεί μεν μαθηματικά στο "κόλπο", μόνο που το αποτέλεσμα της Σκάλας και η νίκη του Παλληξουριακού, στο ντέρμπι με τα Διλινάτα, δεν της ήρθε καθόλου βολικά!

Από την άλλη, όχι ότι είχε ελπίδες, έμεινε και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης ο Πυλαριακός.

Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου πάλεψε να αποφύγει την 3η σερί ήττα της στη σειρά, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε γενικές γραμμές, στα Μακρυώτικα παρακολουθήσαμε ένα καλό ποιοτικά, με ρυθμό, αρκετές φάσεις και 5 γκολ παιχνίδι.

Φάσεις και γκολ

Οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα απειλήσουν πρώτοι, αφού στο 3’ μετά την ωραία προσπάθεια του Γρηγοράτου από αριστερά και το σουτ που πραγματοποιεί, ο Μεσολωράς θα αποκρούσει την μπάλα.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων θα έρθει μετά από 2’ με τον Veizaj να κάνει το σουτ και την μπάλα να φεύγει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δ. Καλλιβωκά.

Ο Μινέτος στο 10’ δεν τελειώνει σωστά τη φάση και χάνεται η ευκαιρία για την ομάδα του.

Στο 12’ ο Καμπανός θα πασάρει στον Καπλάνη, ο τελευταίος θα κάνει το σουτ και η μπάλα σταματάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων των γηπεδούχων.

Στο 17’ σε μια οργανωμένη κόντρα από πλευράς γηπεδούχων ο Σαλιάι θα σπάσει την μπάλα στην περιοχή, όμως ο Φουρνιέ θα προλάβει τους επιθετικούς και θα διώξει σωτήρια τη μπάλα κόρνερ.

Ο Καπλάνη στο 22’ θέλει να απειλήσει με ένα σουτ από μέση απόσταση, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ.

Η Εικοσιμία στο 38’ θα πάρει το προβάδισμα στο σκορ 0-1 με ωραία κεφαλιά του Ι. Μινέτου στην καρδιά της άμυνας, μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Μάθιου.

Στο 40’ ο Μπαλάσκας πιεζόμενος στη μεγάλη περιοχή θα σουτάρει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου στο 44’ θα κάνει δύο τα τέρματα της με πολύ ωραία κεφαλιά του Καμπανού, μετά από την σέντρα του Αραβαντινού από δεξιά, πετυχαίνοντας το 0-2.

Με αυτό το 0-2 οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο οι φάσεις πέραν των τριών ακόμη τερμάτων ήταν ελάχιστες.

Ο Φίλιππας με ωραίο πλασέ στην κίνηση και στην έξοδο του τερματοφύλακα στο 54’ θα πετύχει το 0-3 και θα «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του, ύστερα από την πάσα του Μάθιου

Το 0-4 θα πετύχει στο 64’ ο Κονόμη, μετά την ασίστ του Ντρεγιάι.

Στο 72’ Ντρεγιάι – Ντ. Ντουκάι θα συνδυαστούν πολύ ωραία, όμως το σουτ του τελευταίου θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

Το σουτ του Κονόμη στο 74’ θα έχει την ίδια τύχη.

Το τελικό 0-5 θα πετύχει στο 85’ ο Veizaj, μετά από ωραία συνεργασία και πάσα του Ντρεγιάι στη μικρή περιοχή.

Αυτό το 0-5 θα είναι και το σημερινό αποτέλεσμα στα Μακρυώτικα.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλλιβωκάς Δ., Γονατάς (53’ Αλυσανδράτος), Καψογιώργης (70’ Ποταμιάνος), Καππάτος, Παπαδάτος, Μπαλάσκας, Καλλιβωκάς Γ., Γρηγοράτος (46’ Rexha), Σταμούλης, Σαλιάι (60’ Τουλάτος Β.), Βασιλόπουλος (70’ Φούκας).

Εικοσιμία:(Αν. Παπαθεοδωρόπουλος), Μεσολωράς, Veizaj, Τζάκης Ντουκάι Α.), Φουρνιέ, Αραβαντινός (65’ Κονόμη), Μάθιου, Καμπανός, Καπλάνη (46’ Ντρεγιάι), Μινέτος (65’ Παπαδόπουλος), Φίλιππας, Αποστολάτος (65’ Ντουκάι Ντ.).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου