Κυριακή, Απριλίου 9

Εύκολο 4-0 ο Παλληξουριακός τον Πυλαριακό και συνεχίζει αήττητος στην κορυφή

Στο άλλο παιχνίδι του προγράμματος, που διεξήχθη στο Δημοτικό Ληξουρίου την ίδια ώρα και στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των playoffs για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, ο Παλληξουριακός θα επικρατήσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία του Πυλαριακού με σκορ 4-0.

Οι «ερυθρόλευκοι», καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα θα έχουν την υπεροχή και την κατοχή μπάλας και θα δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Δημ. Καλλιβωκά, πετυχαίνοντας τελικά 4 τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί για την εστία του Βλάχου και η δεύτερη σερί ήττα στη σειρά, μετά την εντός έδρας στην πρεμιέρα, ήρθε φυσιολογικά.

Έτσι, η ομάδα του Ηλία Ζερβού θα συνεχίσει στην κορυφή διατηρώντας την διαφορά του +1 βαθμού από τον δεύτερο Α.Ο. Διλινάτων με τον οποίο θα κοντραριστεί την επόμενη αγωνιστική και μετά την διακοπή στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε ένα παιχνίδι τίτλου.

Όσο για αυτή του Κ. Βιτωράτου, δεν μπορεί πλέον να ελπίζει για κάτι παραπάνω στη συνέχεια.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα καλό, από πλευράς κυρίως γηπεδούχων παιχνίδι, οι οποίοι εκτός των 3 βαθμών διατήρησαν το αήττητο για ένα ακόμη παιχνίδι!

Τα γκολ

Οι γηπεδούχοι, θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 1-0 με ένα γκολ του Κουλούρη, στην προσπάθεια του να βρει τον Αντωνάτο. Η κίνηση του τελευταίου μπέρδεψε τον Δ. Καλλιβωκά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του.

Αυτό το 1-0 θα είναι σκορ α' ημιχρόνου.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 52', ο Ηλ. Αντωνάτος με ένα πολύ ωραίο γυριστό σουτ, θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Δ. Καλλιβωκά και θα πετύχει το 2-0 των "ερυθρόλευκων".

Στο 55' Σαλιάι θα βρει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και θα υποδειχθεί το πέναλτι από τον διαιτητή κ. Β. Θωμά.

Εκτελεί εύστοχα για το 3-0 ο Αλ. Λυκούδης.

Τέλος, στο 62' ύστερα από μια πολύ όμορφη ομαδική συνεργασία, η μπάλα θα καταλήξει στον Κουκοβίνο και ο τελευταίος με ένα δυνατό πλασέ, θα την στείλει στο δεξί "Γ" της εστίας των φιλοξενούμενων για το τελικό 4-0.

Έτσι, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη σειρά, θα διατηρήσουν το αήττητο και θα παραμείνουν στο ρετιρέ.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μένουν εκτός στόχου!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Ε. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Βλάχος, Πολυδωράτος (75' Ζυκάι), Jarzebak, Μαλλιώρης (85' Τζουγανάτος), Λούλουδας, Λυκούδης, Κουκοβίνος (75' Μπαράκος), Κρίστο (56' Βώρος), Αντωνάτος (56' Παπαδόπουλος), Ακριστινέι, Κουλούρης.

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλλιβωκάς Δ., Γονατάς, Καππάτος, Τουλάτος Στ. (85' Φούκας), Μπαλάσκας, Καλλιβωκάς Γ., Μανωλάτος (75' Τουλάτος Β.), Γρηγοράτος (55' Rexha), Σαλιάι (55' Αλυσανδράτος), Βασιλόπουλος (75' Ποταμιάνος), Παπαδάτος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου