Σάββατο, Φεβρουαρίου 17

Εθνοφρουρός - Αναγέννηση Ληξουρίου 0-8 και 4πλή ισοβαθμία στην κορυφή της Β' κατηγορίας

Συνέχισε στις νίκες η Αναγέννηση Ληξουρίου, αφού σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, θα πάρει την 2η στη διοργάνωση και μάλιστα συνεχόμενη, από τον γηπεδούχο και ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Α.Π.Σ. Εθνοφρουρό με σκορ 8-0!

Η ομάδα του Γ. Συνοδινού, παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και η νίκη της είναι σίγουρα απόλυτα δίκαιη.

Έτσι, θα ανέβει βαθμολογικά πιάνοντας στην πρώτη θέση, σε μία 4πλή ισοβαθμία τους Α.Ο.Κ.Ι., Διλινάτα και Αστέρα Ληξουρίου στους 6 βαθμούς και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια, σε ότι έχει να κάνει με το καλύτερο τελικό βαθμολογικό πλασάρισμα.

Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα, ενώ αναμένεται η απόφαση της Π.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. σχετικά με την παραίτηση τους από το παιχνίδι με τον Α.Ο.Κ.Ι. την 3η αγωνιστική.

Να αναφέρουμε ότι, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με "δέκα" λόγω έλλειψης δεύτερου μικρού!

Τα γκολ του αγώνα

15'  0-1 Ι. Σιμωτάς

22' 0-2 Π. Παπαροδόπουλος

25' 0-3 Α. Μπράτι

46' 0-4 Π. Παπαροδόπουλος

49' 0-5 Ι. Σιμωτάς

75' 0-6 Ρ. Χότζα

85' 0-7 Χ. Κουρούκλης

88' 0-8 Ι. Σιμωτάς

Χατ τρικ στο παιχνίδι πέτυχε ο Ι. Σιμωτάς της Αναγέννησης!

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Κ. Κωνσταντέλλο.

Οι συνθέσεις

Εθνοφρουρός:(----), Κρητικός, Στεφανάτος, Νούσι, Σιλιβέρδης, Χρυσανθακόπουλος Σπ., Ροκάι, Χρυσανθακόπουλκος Ι., Λυκούδης, Λιβιεράτος, Αναλυτής Δ..

Αναγέννηση:(Γ. Σινοδινός), Αλεξανδρόπουλος, Μαρούλης, Παναγόπουλος, Σιμωτάς, Bushaj (46' Πάπα), Φραγκισκάτος Α., Μπουρλώτος, Σινάι Ι., Μπαράκος, Παπαροδόπουλος (53' Χότζα), Μπράτι (46' Μπράτι).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου