Τρίτη, Φεβρουαρίου 20

Γ. Τρέλλης αντιδήμαρχος Ιθάκης: Μετά από πολλά χρόνια η Ιθάκη μας φιλοξένησε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος

Μετά από πολλά χρόνια η Ιθάκη μας φιλοξένησε αγώνα του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο γήπεδο Σταυρού Ιθάκης.

Η φιλοξενία μας στην ομάδα του ΓΕΛ Αργοστολίου ήταν άψογη από την στιγμή που βγήκαν στο λιμάνι του Πίσω Αετού μέχρι την στιγμή της αναχώρησης τους.

Σε έναν άψογο αγωνιστικό χώρο,παρουσία όχι μόνο γιατρού αλλά και ασθενοφόρου διεξήχθη ο αγώνας διαφήμιση για τους σχολικούς αγώνες.

Μετά το τέλος του αγώνα χορηγήθηκε γεύμα στην αποστολή του ΓΕΛ Αργοστολίου.

Σε αυτό το σημείο απλά θα αναφέρω πως στα τρία παιχνίδια που συμμετείχαν η ποδοσφαιρική ομάδα του ΓΕΛ Ιθάκης ποδοσφαίρου και η ομάδα βόλεϊ κοριτσιών του ΓΕΛ Ιθάκης στην Κεφαλονιά στα παιδιά μας δεν χορηγήθηκε ούτε μπουκάλι νερό.

Κύριοι της Βθμιας εκπαίδευσης μετά τον σημερινό αγώνα ΘΕΛΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ η Ιθάκη μας να είναι μέσα στον προγραμματισμό σας για την διεξαγωγή των Σχολικών αγώνων από εδώ και στο εξής και τα παιδιά της Ιθάκης να έχουν ανάλογη φιλοξενία της σημερινής όταν έρχονται στην Κεφαλονιά για τους αγώνες τους.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του 2ου ΓΕΛ Αργοστολίου για την πρόκριση στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στην γυμνάστρια του ΓΕΛ Ιθάκης Τσιγώνια Αλεξάνδρα για την προετοιμασία των ομάδων του ΓΕΛ Ιθάκης.

Συγχαρητήρια στα αγόρια της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΓΕΛ Ιθάκης και στα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του ΓΕΛ Ιθάκης για την πορεία τους στους φετινούς σχολικούς αγώνες, μας κάνατε περήφανους τόσο με την αγωνιστικότητα σας όσο και με το ήθος σας.

Θα είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου