Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21

Μία νίκη και μία ισοπαλία οι μικτές μας σήμερα στη Σκάλα με τις αντίστοιχες της Ζακύνθου

Νίκη για την Κ-14 - "Χ" η Κ-16 σήμερα στο Δημοτικό Σκάλας

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο σημερινός απολογισμός των Μικτών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., σε αγώνες για την 2η εξ' αναβολής αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων και τον 9ο όμιλο, για τις μικτές μας Κ-14 και Κ-16, με τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου. 

Η Κ-14, έστω και αν άργησε έκανε σεφτέ στις νίκες, επικρατώντας με σκορ 2-0, ενώ η Κ-16 παραχώρησε ισοπαλία στους γείτονες Ζακυνθινούς.

Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο Δημοτικό Σκάλας.

Να σημειώνουμε ότι, η διάρκεια κάθε αγώνα είναι:

Για στην Κ-14 80' (2Χ40'), ενώ για την Κ-16 90' (2Χ45').

        

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.  VS  Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

                                         

Κ - 14

Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  2-0

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι πέτυχαν την 1η νίκη τους στη διοργάνωση

Με το παιχνίδι το οποίο ξεκίνησε στις 09:30 στο Δημοτικό Σκάλας, η ομάδα της Κ-14 του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, αυτή την φορά και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, θα  τα καταφέρει και θα σπάσει το "ρόδι", επικρατώντας των γειτόνων Ζακυνθινών με σκορ 2-0!

Σε γενικές γραμμές, στη Σκάλα έδρα και των σημερινών αγώνων για να εξυπηρετηθούν στη μετακίνηση τους οι φιλοξενούμενες ομάδες,  παρακολουθήσαμε ένα καλό σχετικά παιχνίδι και την ομάδα της Κεφαλονιάς καλύτερη, επιτέλους να παίρνει τη νίκη!

Μία νίκη που έφερε αρκετά χαμόγελα στα "πιτσιρίκια" της Μικτής μας.

Έτσι, η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου θα ανέβει στην 3η θέση, αφήνοντας την αντίπαλο της σε θέση ουραγού.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 35' οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 1-0 με ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Κεφαλληνού, από τα όρια της περιοχής που θα στείλει τη μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Αγαλιώτη για το προβάδισμα της ομάδας του. 

Με ένα προσωπικό γκολ του Α. Χριστοφοράτου, η ομάδα τους Τ. Παπαθεωδορόπουλου θα πετύχει το 2-0  στο 50' και ουσιαστικά "κλειδώνει" την πρώτη της νίκη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παλληξουριακού, θα ξεκινήσει την προσπάθεια του λίγο πίσω από το κέντρο και αριστερά θα κάνει μία εντυπωσιακή κούρσα αποφεύγοντας όποιους βρήκε μπροστά του, θα μπει στην περιοχή και από πλάγια θα πλασάρει σωστά στην απέναντι γωνία του Αγαλιώτη.

Διαιτητής ο κ. Ελ. Γαλάνης με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Βαβαρούτα  και  Ελ. Παππά από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαλάι, Γρηγοράτος (61' Μέρτικα), Τσονίδης, Μανίκας, Γρουζής, Λούκας, Μιχόπουλος (70' Βουτσινάς), Κεφαλληνός, Νταούτι, Χριστοφοράτος Α., Αργκουέρο (61' Μπίντα).

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου:(Σπ. Μαρίνος), Αγαλιώτης, Γκλαβάς, Σπυρόπουλος, Φιλίππου (58' Δραγώνας), Βόσσος, Μπαρμπίκας, Γράμψας, Περγάνος (58' Βούλτσος), Σιαφάς, Ρότσι, Ψάρρης.

        

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

Τέρματα

1.

Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

4

10

21 - 02

2.

Ε.Π.Σ. Ηλείας

5

10

17 - 04

3.

Ε.Π.Σ.Κ & Ι.

4

03

03 - 23

4.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

3

00

03 - 13

        

Κ -  16
Ε.Π.Σ.Κ.Ι. - Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  2-2

Ισοπαλία για την Κ-16

Στο παιχνίδι που ακολούθησε, αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο, η Κ-16 δεν θα καταφέρει να πάρει την πρώτη της νίκη, αφού θα αναδειχθεί ισόπαλη με σκορ 2-2 με την ουραγό ομάδα της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου.

Σε γενικές γραμμές στο Δημοτικό Σκάλας, κάτω από ένα συνεχές εκνευριστικό ψιλόβροχο παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι μέχρι το τέλος και την ομάδα του Τ. Παπαθεδωρόπουλου, (αυτός κάθησε σήμερα στον πάγκο αφού ο Δημ. Ζησιμάτος απουσίαζε), αν και είχε μία ελαφρά, αλλά ανούσια υπεροχή, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, να ισοφαρίζει στο 88'. Αποτέλεσμα που θεωρείται δίκαιο!

Για την ομάδα της Κ-16 ήταν η δεύτερη ισοπαλία στη διοργάνωση, ενώ για τους φιλοξενούμενους η πρώτη και έτσι παραμένουν ουραγοί στη βαθμολογική κατάταξη!

Τα γκολ του αγώνα

Στο 17' σε σουτ του Τ. Ζυκάι μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Φίλια.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς θα ανοίξει το σκορ 1-0 στο 40' με ωραίο σουτ του Αλιβιζάτου, που θα στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα Φίλια, μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Πλατανίτη.

Με αυτό το 1-0 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι της Σκάλας.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67', οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι, όταν στη σέντρα του Μπιάζη στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα θα βρει στο χέρι του Παπαβασιλείου και θα υποδειχθεί η παράβαση.

Θα εκτελέσει εύστοχα ο Λουκίσας για την ισοφάριση και το 1-1.

Μάλιστα μετά από 4' θα πετύχουν την ανατροπή και το 1-2.

Ο Λέσι θα σουτάρει απέναντι από τον Βλάχο, που πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση, όμως στην επαναφορά, ο Κατσαρός που είχε περάσει στο παιχνίδι σαν αλλαγή, θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια και από πολύ κοντά θα πλασάρει στην κενή εστία για το προβάδισμα.

Από εκεί και μετά, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 88' θα καταφέρουν να πετύχουν το τελικό 2-2, παρά την προσπάθεια του Φίλια, όταν σε ένα μακρινό συρτό σουτ του Παπαβασιλείου, η μπάλα κοντράρει στον Λουκίσα και καταλήγει στα δίχτυα για να έχουμε έτσι το αυτογκόλ.

Διαιτητής ο κ. Κ. Βαβαρούτας με βοηθούς τους κ.κ. Ελ. Γαλάνη  και  Ελ. Παππά από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

Οι συνθέσεις

Ε.Π.Σ.Κ.Ι.:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Μεσσάρης, Βλάντι, Θεοδωράτος, Παπαβασιλείου, Προσαλέντης (64' Τρίφι), Πλατανίτης (90' Σιμωτάς), Αλιβιζάτος, Ζυκάι (83' Μπάλλας), Αλυσανδράτος Δ., Ζούκα (46' Πολλάτος).

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου:(Β. Λούλος), Φίλιας, Φλάμπουρας (58' Κατσαρός), Τζελιλάι, Ντόστι, Μποτώνης, Βουρτσάνης, Μπιάζης (87' Πρίφτης), Μεταξάς, Λέσι, Λουκίσας, Μαρόπουλος.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου στην Καλαμάτα είχαμε:

Κ-14   Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ. Ηλείας  0-0

Κ-16   Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας - Ε.Π.Σ. Ηλείας  2-0

        

Η βαθμολογία της Κ-16

Θέση

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

Τέρματα

1.

Ε.Π.Σ. Ηλείας

5

12

15 - 04

2.

Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

      4     07 04 - 02

3.

Ε.Π.Σ.Κ. & Ι.

4

02

02 - 06

4.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου

3

01

04 - 13

        

Η επόμενη 6η αγωνιστική

(Τετάρτη 28/2/2024)

α/α

Ομάδες

1.

Ε.Π.Σ.Κ. & Ι. - Ε.Π.Σ. Ηλείας

2.

Ε.Π.Σ. Ζακύνθου - Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ και από τα δύο παιχνίδια 

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου