Σάββατο, Φεβρουαρίου 24

Πιο κοντά στην τελική 4αδα τα Διλινάτα 2-0 τον Α.Ο. Πρόννων

Στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι του προγράμματος της 15ης αγωνιστικής, το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο παιχνίδι Διλινάτων - Α.Ο. Πρόννων, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν μεγάλη νίκη με σκορ 2-0 και θα βρεθούν ένα βήμα από τη συμμετοχή τους στα playoffs του πρωταθλήματος Α'  κατηγορίας.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν πολύ πίσω και ουσιαστικά βάσει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί και εκτός 4αδας, ενώ και η παραμονή τους δεν έχει "κλειδώσει" τουλάχιστον μαθηματικά, ακόμη.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

10' Ωραία ατομική ενέργεια του Καλαφάτη από αριστερά, θα κάνει το σουτ και τον Καμπίτση να αποκρούει προσωρινά. Η μπάλα φτάνει στον Ντόστι που θα πιάσει την κεφάλια και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να σηκώνεται και να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.

21' Σέντρα από δεξιά του Τανουσάι που βρίσκει στην πλάτη της άμυνας των Χασάι που θα πλασάρει ψύχραιμα για το 1-0!!!

25' Ατομική ενέργεια και κάθετη πάσα του Τανουσάι και πάλι στον Χασάι που με την σειρά του θα σπάσει τη μπάλα στον Ντόστι, ο τελευταίος θα πλασάρει άλλα ο Καμπίτσης θα αποκρούσει δύσκολα στην αριστερή του γωνία.

41' Ωραία ατομική ενέργεια από Τανουσάι και στη συνέχεια βρίσκει Ντόστι, αυτός αποφεύγει με πολύ εντυπωσιακή προσποίηση τον αμυντικό, θα μπει στην περιοχή και θα πασάρει στον αμαρκάριστο Χασάι για το 2-0 της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι!!!

Αυτό το 2-0 για τα Διλινάτα θα είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη στο 55' πολύ καλή παράλληλη σέντρα από δεξιά από τον Φωκά, θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας ο Ντόστι, αλλά δεν καταφέρνει να βρει τη μπάλα που καταλήγει άουτ.

66' Διαγώνιο σουτ του Μπαλάσκα, το οποίο αποκρούει δύσκολα ο Καπογιαννάτος και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί του.

70' "κλέψιμο" του Χασάι, λίγο έξω από την περιοχή θα κάνει το σουτ, άλλα ο Καμπίτσης αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

87' Δυνατό σουτ του Ρασσιά, αρκετά έξω από την περιοχή με τη μπάλα όμως περνάει άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Καπογιαννάτου.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Χρ. Αβάζαρο. 

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι),Παγανίας, Μarku, Τζωρτζάτος Κ., Στεφανάτος (65' Πούλα), Καλαφάτης, Πολλάτος Αλ., Τανουσάι Ν. (82' Ντούκας), Χασάι, Φωκάς (63' Τσιλιμιδός), Ντόστι (63' Ζαμπαύτης), Κουράνης (82' Γκερβένη).

Α.Ο. Πρόννων:(Κ. Στάβερης), Καμπίτσης, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Μπαλάσκας, Κουρκουμέλης Α., Τσοκαναρίδης, Κουρκουμέλης Σ. (80' Θεοδωράτος), Σιμωτάς (87' Τουμαζάτος), Τσάκος, Κρασί (46' Ρασσιάς), Μπάμπης. 

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου