Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Αγκαλιά με την 1η θέση ο Αστέρας.... Έλαψε και πάλι 4-0 τα Διλινάτα Β'

Συνέχισε στις νίκες ο Αστέρας Ληξουρίου, αφού σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό "Α.Ο. Παλληξουριακός" στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, θα πάρει την 4η στη διοργάνωση και μάλιστα συνεχόμενη, από τον 3ο του βαθμολογικού πίνακα, Α.Ο. Διλινάτων με σκορ 4-0!

Η ομάδα του Σ. Αναλυτή, καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, θα έχει την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια και η νίκη της σίγουρα είναι δίκαιη.

Έτσι, θα συνεχίσει στην πρώτη θέση, μία διαφορά πλέον 5 βαθμών από Α.Ο.Κ.Ι. - Διλινάτα και μπορεί να είναι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια, σε ότι έχει να κάνει με την πρωτιά και το bonus που δίνει αυτή ενόψει playoffs.

Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα, που τους αφήνει στην 4η θέση.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η Β' ομάδες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs και φυσικά για άνοδο στην Α' κατηγορία!

Τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι, θα ανοίξουν το σκορ στο 19' με τον Κ. Τοζάι να βρίσκει με καταπληκτική κάθετη πάσα τον Γ. Αναλυτή που απέναντι στον Καπογιαννάτο πλασάρει εύστοχα για το 1-0.

Στο 32' θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κ. Τοζάι για το 2-0.

Το πέναλτι είχε κερδίσει ο ίδιος, όταν ανατράπηκε στην περιοχχή από τον Βλάχο.

Ο ίδιος, θα σημειώσει στο 36' το 3-0 της ομάδας του, με ένα εντυπωσιακό σουτ και αφού η μπάλα βρει στο δεξί δοκάρι του Καπογιαννάτου, θα καταλήξει στα δίχτυα του.

Με το σκορ στο 3-0 υπέρ του Αστέρα, θα οδηγηθούν οι αντίπαλες ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 82', μετά από ωραία συνεργασία Μαρούλη – Γ. Αναλυτή, ο πρώτος αφού αποφεύγει δύο αντιπάλους, πλασάρει τον Καπογιαννάτο και γίνεται σκόρερ του 4-0 των γηπεδούχων.

Το 4-0 θα παραμείνει τελικό αποτέλεσμα στο "Α.Ο. Παλληξουριακός", ο Αστέρας βάζει βάσεις για την πρωτιά, ενώ αύξησε και τη διαφορά του από τους δεύτερους της σειράς Α.Ο.Κ.Ι. - Αναγέννηση στους +5 βαθμούς.

Για τον Α.Ο. Διλινάτων, το αποτέλεσμα δεν κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs, όπως και ανόδου στη Β' κατηγορία!

Διαιτητής θα είναι ο κ. Ελ. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Π. Κομητόπουλο.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος Β., Αλυσανδράτος Α., Μαρκέτος Θ., Συνοδινός, Κοντογιαννάτος (73' Διακάτος), Κούτσης, Μαρούλης Σ. (56' Αναλυτής Δ.), Βλάχος (80' Φραγκισκάτος Γ.), Τοζάι, Αναλυτής Γ. (80' Γιατζούδης), Ζυκάι (46' Μαρούλης Γ.).

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Καπογιαννάτος, Λαμπρόπουλος, Βλάχος, Τεργιάκης, Βουτσινάς (80' Τζιντόλι), Καππάτος Η. (65' Βράπι), Κοκκόσης Κ. (46' Ζαφειράτος), Πανούτσος Ι., Κωνσταντάκης, Καππάτος Α., Γκορρέια (56' Πράπας).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου