Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23

Η Pre game της 15ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας

Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή 24-25/2 θα διεξαχθεί

η 15η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας

Το Σαββατοκύριακο 24-25/2, θα συνεχιστεί το τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τους πέντε συνολικά αγώνες του προγράμματος της 14ης αγωνιστικής.

Φτάσαμε πια στην 15η στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και όσον αφορά 4αδα και υποβιβασμό, τα πράγματα φαίνεται ότι, έχουν ξεκαθαρίσει κατά το ήμισυ.

Συγκεκριμένα, 4 παιχνίδια πριν τη ολοκλήρωση της Α' φάσης του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, όσον αφορά την 4αδα, Παλληξουριακός και Πυλαριακός έχουν κλείσει ήδη θέση και μαθηματικά.

Από εκεί και πέρα, η Εικοσιμία που βρίσκεται στην 3η με 22 βαθμούς και με βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, Διλινάτα - Σάμη που ισοβαθμούν στην 4η θέση με 1 βαθμό λιγότερο και Εύγερος στην 5η με -2 βαθμούς μακριά από την 4αδα, θα δώσουν "μάχη για τα 2 εναπομείναντα "εισιτήρια" της τελικής φάσης. 

Οι Πρόννοι με -5 βαθμούς, είναι σχεδόν αδύνατο να τα καταφέρουν, μιας και το πρόγραμμα τους είναι ένας πραγματικός "Γολγοθάς", ενώ και μαθηματικά δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή τους στην κατηγορία!

Τώρα στα χαμηλά, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς έχει προδιαγράψει το μέλλον του στην κατηγορία, ενώ το πρόγραμμα που ακολουθεί, δεν μπορεί να δώσει ελπίδα και μόνο με ένα μεγάλο θαύμα θα καταφέρει να αποφύγει το μοιραίο.

Τέλος, μία από τις δύο Ιθακήσιες ομάδες, λογικά θα αποχαιρετήσει την Α' κατηγορία, με την άμεση επιστροφή στη Β' της νέας χρονιάς.

Το πιθανότερο είναι ότι, τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής να μας δώσουν μία καλύτερη εικόνα.

Περισσότερο την 15η αγωνιστική ξεχωρίζουν οι αγώνες της Ιθάκης, μεταξύ Οδυσσέα - Ευγέρου το Σάββατο στο Σταυρό, Διλινάτων - Πρόννων την ίδια ημέρα στο Αργοστόλι και Σάμης - Πυλαριακού, την Κυριακή στον Καραβόμυλο.

Αγωνιστικά τώρα, το Σαββατοκύριακο 24-25/2/2024, θα διεξαχθούν και τα 5 παιχνίδια.

Τα 3 το Σάββατο 24/2 σε Ιθάκη (2) - Αργοστόλι και τα υπόλοιπα 2 την Κυριακή 25/2 σε Καραβόμυλο και Αργοστόλι.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 24-2-2024  ώρα:10:15

Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος"

Α.Ο. Πρόοδος Ιθ. - Α.Ο. Παλληξουριακός

Βουτσινάς

Άγγελος

Θωμάς Β.

Κωνσταντέλλος Κ.

2.

Σάββατο 24-2-2024  ώρα:12:45

Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος"

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. - Π.Α.Ο. Εύγερος

Θωμάς

Βασίλης

Βουτσινάς Α.

Κωνσταντέλος Κ.

3.

Σάββατο 24-2-2024  ώρα:15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτων - Α.Ο. Πρόννων

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Καραΐσκος Απ.

Μπαζάρογλου Π.

4.

Κυριακή 25-2-2024  ώρα:15:00

Δημοτικό Καραβόμυλου

Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Πλαχούρας

Στέργιος

Θωμάς Β.

Κωνσταντέλλος Κ.


5.

Κυριακή 25-2-2024  ώρα:15:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

Καραΐσκος

Απόστολος

Τοττάκης Χαρ.

Αβάζαρος Χρ.

         

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική

         

Σάββατο  24/2/2024

Το Σάββατο 24/2 και ώρα 12 το μεσημέρι στο Δημοτικό "Ν. Ραυτόπουλος" στο Σταυρό, η Πρόοδος Ιθάκης φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και αήττητο στις δύο φετινές διοργανώσεις Παλληξουριακό και θα προσπαθήσει κατ' αρχήν να φανεί ανταγωνιστική και στη συνέχεια να διεκδικήσει το καλύτερο.

Σίγουρα δύσκολη η αποστολή των "κοκκινόμαυρων" της Ιθάκης, αφού η ποιότητα του αντιπάλου τους, δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια επιτυχίας.

Οι "ερυθρόλευκοι", με μία πολύ αήττητη παρουσία μέχρι τώρα, είναι το φαβορί του συγκεκριμένου αγώνα και φυσικά, ούτε λόγος να γίνεται για διαφορετικό αποτέλεσμα, εκτός του 15ου τρίποντου στα 15 μέχρι τώρα παιχνίδια τους.

Οι γηπεδούχοι, μέχρι τώρα και στα 14 παιχνίδια που έχουν δώσει, μετρούν 3 νίκες - 2 ισοπαλίες - 9 ήττες (11 βαθμούς - 25-48 τέρματα), βρίσκονται μία θέση πάνω από τη διαχωριστική γραμμή υποβιβασμού και διατηρούν μία διαφορά 1 βαθμού, από τον συντοπίτη τους Οδυσσέα, γεγονός που κάνει δύσκολη τη συνέχεια, ιδιαίτερα αν η άλλη Ιθακήσια ομάδα, περάσει νικηφόρα λίγο αργότερα στο ίδιο γήπεδο το εμπόδιο της δυνατής Ευγέρου.

Οι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουρίου με τα ίδια παιχνίδια, βρίσκονται στην κορυφή με 42 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο με 14 νίκες και 77-4 τέρματα.

Στο ενεργητικό τους επίσης διαθέτουν την καλύτερη επίθεση με 77 τερματα (0,051 ανά αγώνα) και διαφορά από τον δεύτερο Πυλαριακό στα 37!!

Επίσης το ίδιο ισχύει και για την άμυνα τους, αφού σε 14 παιχνίδια έχουν δεχθεί μόλις 4 τέρματα (0,28 ανά αγώνα)!!

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από ήττα στο Αργοστόλι και την Εύγερο με σκορ 3-1, σε ένα παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ καλοί.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι πήραν μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 στην έδρα τους στο ντέρμπι με την Εικοσιμία και μαζί έκαναν ένα ακόμη βήμα για την πρωτιά, μιας και απομένει η τυπική ανακήρυξη τους, με τα σημερινά δεδομένα και όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Στο Σταυρό, περιμένουμε ένα ανοικτό, επιθετικό παιχνίδι, τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο και τους γηπεδούχους να κάνουν τη δική τους προσπάθεια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα είναι ποιοτικός και πρωτοπόρος, με το απόλυτο στον βαθμολογικό πίνακα.

Με αυτό το παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους για 4η φορά φέτος. 

Στα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν νικήσει και στα δύο. Αρχικά στο Ληξούρι με σκορ 7-0 και στη συνέχεια στον επαναληπτικό της Ιθάκης με σκορ 3-1 και πέρασαν στον τελικό.

Επίσης στον α' γύρο οι φιλοξενούμενοι είχαν επιβληθεί στον Άγιο Αντώνη της Προόδου πολύ εύκολα με σκορ 9-0.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Κ. Κωνσταντέλλο.

         

Λίγη ώρα αργότερα, επίσης στο "Ν. Ραυτόπουλος" στο Σταυρό, θα διεξαχθεί ένα πολύ σημαντικό ή καλύτερα κομβικό, από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η πρωϊνή αγωνιστική δράση και συγκεκριμένα τον τοπικό Οδυσσέα Ιθάκης να φιλοξενεί την Εύγερο.

Ένα παιχνίδι που "καίει" και τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους την κάθε μία.

Οι γηπεδούχοι, στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού και οι φιλοξενούμενοι να κρατήσουν ζωντανό το όνειρο της 4αδας στην τελική κατάταξη και να διεκδικήσουν την είσοδο τους στα playoffs.

Άλλωστε δεν έχουν την πολυτέλεια να το καθυστερήσουν, αφού μετά το σημερινό παιχνίδι απομένουν μόλις 3 για να καταφέρουν το στόχο τους.

Οι "κιτρινόμαυροι" της Βόρειας Ιθάκης, προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, με τελευταία την περασμένη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο, από τη Σάμη και σκορ 3-4, ενώ οι "οράνιε" από νίκη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου 3-1 επί της Προόδου Ιθάκης.

Ο Οδυσσέας, βρίσκεται στην 9η προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, 1 πίσω από την Πρόοδο και κάτω από την διαχωριστική γραμμή με απολογισμό, 3 νίκες - 1 ισοπαλία και 10 ήττες σε 14 παιχνίδια (18-47 τέρματα) και η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για τη συνέχεια.

Με τα ίδια παιχνίδια η Εύγερος, βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα -2 βαθμούς από την 4αδα και τα Διλινάτα - Σάμη, με απολογισμό, 5 νίκες - 4 ισοπαλίες - 5 ήττες, 18 βαθμούς και 25-24 τέρματα.

Στο Σταυρό το Σάββατο πρωί, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο οι δύο ομάδες θα παίξουν μόνο για τη νίκη που θα τις διατηρήσει εντός στόχων, αφού η ισοπαλία μάλλον δεν βολεύει.

Σε αυτό το παιχνίδι, οι δύο ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους για 2η φορά φέτος. 

Στον α' γύρο οι φιλοξενούμενοι είχαν επιβληθεί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου του αντιπάλου τους, με σκορ μόλις 1-0.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Κ. Κωνσταντέλλο.

         

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, το απόγευμα  της ίδιας ημέρας και ώρα 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με ένα πολύ ενδιαφέρον βαθμολογικά αλλά και αγωνιστικά παιχνίδι, ανάμεσα σε Διλινάτα και Πρόννους.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στα Μακρυώτικα δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες και σε σχέση με τα πολύ δύσκολα παιχνίδια με τα οποία κλείνουν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στο συγκεκριμένο παιχνίδι η νίκη αποτελεί κομβική σημασία, αν θέλουν να συνεχίσουν στην τελική φάση και τα playoffs.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά, που πραγματικά θα διαβούν έναν μεγάλο "Γολγοθά" μέχρι το τέλος, αφού θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες που διεκδικούν 4αδα και οι ελπίδες τους είναι ελάχιστες για να συνεχίσουν στα playofss, όταν μάλιστα έχουν να καλύψουν και μία διαφορά από την 4η θέση της τάξης των -5 βαθμών!!

Άκρως σημαντικό λοιπόν από βαθμολογικής άποψης, το συγκεκριμένο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. 

Οι γηπεδούχοι, όπως προαναφέραμε προέρχονται από ήττα στα Μακρυώτικα από τον Πυλαριακό με σκορ 4-3, ενώ οι φιλοξενούμενοι από εκείνο το ισόπαλο 1-1 στην έδρας τους με τον ουραγό Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, που ουσιαστικά ίσως να τους αφήνει εκτός 4αδας!

Μετά από 14 αγωνιστικές, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι του Α.Ο. Σάμης με απολογισμό 6 νίκες - 3 ισοπαλίες - 5 ήττες (31 βαθμούς - 33-29 τέρματα).

Οι φιλοξενούμενοι, με τους ίδιους αγώνες βρίσκονται εκτός 4αδας και συγκεκριμένα στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό 4 νίκες - 4 ισοπαλίες - 6 ήττες (16 βαθμούς - 17-30 τέρματα). 

Στα Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το απόγευμα του Σαββάτου περιμένουμε ένα ένα καλό παιχνίδι και τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα για το τρίποντο!

Οι δύο ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους για 2η φορά φέτος. 

Στον α' γύρο είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στο Δημοτικό Σκάλας με σκορ 1-1. 

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Π. Μπαζάρογλου.

         

Κυριακή  25/2/2024

Η συνέχεια την επόμενη ημέρα, Κυριακή 25/2 στις 3 το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβόμυλου, με το τοπικό της 14ης αγωνιστικής και τον Α.Ο. Σάμης, να φιλοξενεί τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Πυλαριακό, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα δώσει ελπίδες και θα συνεχίσει να διατηρεί, το όνειρο για την 4αδα.

Είναι ένα ντέρμπι σίγουρα ανοικτό, που εκτός των βαθμών παίζουν και άλλα πράγματα το δικό τους ρόλο. Ωστόσο μέχρι τώρα και στις 3 προηγούμενες συναντήσεις τους, οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν πάρει τον "αέρα" των φιλοξενούμενων, αφού παραμένουν αήττητοι (2 νίκες εκτός έδρας και 1 ισοπαλία εντός).

Έτσι, το παιχνίδι αποκτάει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους δεύτερους του βαθμολογικού πίνακα, όχι από ανάγκη βαθμών, μιας και έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη 2η θέση, αλλά κυρίως από πλευράς γοήτρου.

Η ομάδα της Σάμης, μετά από 14 αγωνιστικές έχει έναν απολογισμό που την διατηρεί στο στόχο της 4αδας και συγκεκριμένα 7 νίκες - 7 ήττες και βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, ισόβαθμη των Διλινάτων,με 21 βαθμούς (31-29 τέρματα).

Από την άλλη, οι "κυανόλευκοι" της Πυλάρου, με τους ίδιους αγώνες, βρίσκονται στην 2η θέση με 34 βαθμούς, 11 νίκες - 1 ισοπαλία - 2 ήττες (40-21 τέρματα).

Και οι δύο ομάδες, προέρχονται από νίκες. 

Οι γηπεδούχοι στην Ιθάκη με αντίπαλο τον Οδυσσέα και σκορ 4-3 και οι φιλοξενούμενοι στα Μακρυώτικα τα Διλινάτα 4-3.

Στο Δημοτικό Καραβόμυλου, την Κυριακή το απόγευμα περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι, χωρίς κάποια ομάδα να έχει τον τίτλο του φαβορί και όλα δείχνουν ανοικτά.

Το ματς και το τρίποντο περισσότερο "καίει" τους γηπεδούχους, που έτσι θα έχουν το άγχος, ενώ για τους φιλοξενούμενους θα είναι απλά γοήτρου, λόγω της ιδιαιτερότητας του.

Σίγουρα, η δύσκολη έδρα του Καραβόμυλου μπορεί να παίξει το δικό της ρόλο!

Μακάρι να παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο ντέρμπι με θέαμα, γκολ και αγωνία. Άλλωστε πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικές ομάδες με στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες, θα παίξουν μεταξύ τους για 4η φορά φέτος και περιμένουμε ένα ακόμη παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα στις 3 προηγούμενες, δύο φορές στα προημιτελικά του τοπικού κυπέλλου, με μία νίκη και σκορ 4-1 στα Μακρυώτικα για τον Α.Ο. Σάμης και μία ισοπαλία, στον επαναληπτικό του Καραβόμυλου, αφήνοντας έτσι εκτός διοργάνωσης τους φιλοξενούμενους.

Επίσης, στο παιχνίδι του α' γύρου οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει εύκολα στο Δημοτικό Μακρυωτίκων με σκορ 4-1.

Έτσι, η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου με δύο νίκες και μία ισοπαλία, παραμένει αήττητη στα μεταξύ τους παιχνίδια τη φετινή χρονιά και στο πιο κρίσιμο θέλουν να τριτώσουν το καλό.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Κ. Κωνσταντέλλο. 

         

Τέλος, την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θα πέσει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής με το  παιχνίδι μεταξύ του 3ου της βαθμολογικής κατάταξης Α.Ο. Εικοσιμίας και του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Ένα παιχνίδι που έχει φαβορί, παρά την απέλπιδα προσπάθεια των "πρασίνων" να διεκδικήσουν κάτι από αυτό και από έναν αντίπαλο πολύ ποιοτικό και κυρίως ότι δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο την συμμετοχή του στα playoffs, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του.

Το "τριφύλλι" στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή το απόγευμα, θα παραταχθεί για το καλύτερο. Άλλωστε τι έχει να χάσει;

Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα 2-1 από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό στο Ληξούρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι σε μία μίνι έκπληξη "έκλεψαν" τον βαθμό της ισοπαλίας στο Δημοτικό Σκάλας με αντίπαλο τον Α.Ο. Πρόννων, παίρνοντας παράλληλα ανάσα ζωής.

Οι "κυανόλευκοι" από τη Λειβαθώ μετά από 14 αγωνιστικές, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 νίκες - 1 ισοπαλία - 6 ήττες και συνολικά 22 βαθμούς, +1 από την 5η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι με τα ίδια παιχνίδια, έχουν απολογισμό 1 νίκη - 2 ισοπαλίες - 11 ήττες και βρίσκονται ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς (16-64 τέρματα), -6 από την κόκκινη" γραμμή του υποβιβασμού και την Πρόοδο Ιθάκης.

Στο Αργοστόλι την Κυριακή το απόγευμα, περιμένουμε ένα ανοικτό επιθετικά παιχνίδι, με θέαμα και γκολ.

Τους γηπεδούχους, όπως προαναφέραμε φαβορί και τους φιλοξενούμενους να προσπαθήσουν αρχικά να είναι ανταγωνιστικοί και μετά να παλέψουν για το καλύτερο ή μία μεγάλη έκπληξη!

Δύσκολο σίγουρα το γεγονός, όμως θα το παλέψουν και προπάντων δεν έχουν να χάσουν κάτι.

Στον α' γύρο, η Εικοσιμία είχε επικρατήσει, ως τυπικά φιλοξενούμενοι, πολύ εύκολα των αντιπάλων τους, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 9-1.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Χαρ. Τοττάκη και Χρ. Αβάζαρο.

         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Βαθμ.

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

42

14

14

00

00

77 - 04

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

34

14

11

01

02

40 - 21

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας 

22

14

07

01

06

39 - 25

4.

Α.Ο. Διλινάτων

21

14

06

03

05

33 - 29

5.

Α.Ο. Σάμης

21

14

07

00

07

31 - 29

6.

Π.Α.Ο. Εύγερος

19

14

05

04

05

25 - 24

7.

Α.Ο. Πρόννων

16

14

04

04

06

17 - 30

8.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

11

14

03

02

09

25 - 48

9.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

10

14

03

01

10

18 - 47

10.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

05

14

01

02

11

16 - 64

         
Οι σκόρερ

Αναλυτικά ο πίνακας των 10 πρώτων κατά αλφαβητική σειρά 

της κατάταξης στην Α' κατηγορία

α/α

Ποδοσφαιριστής

Σωματείο

Τέρματα

1.

Μπράτι Μέλι

Α.Ο. Παλληξουριακός

22

2.

Αντωνάτος Ηλίας 

Α.Ο. Παλληξουριακός

17

3.

Γιαννάτος Αντώνης

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

14

4.

Φίλιππας Γεράσιμος

Α.Ο. Εικοσιμίας

10

5.

Κουμαριώτης Παναγιώτης

       Α.Π.Σ. Πυλαριακός

       09

6.

Χασάι Κέβιν

Α.Ο. Διλινάτων

09

7.

Κουτσουβέλης Παναγιώτης

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

08

8.

Ηλιόπουλος Χάρης

   Α.Ο. Πρόοδος Ιθ.

       06

9.

Καρασαββίδης Γιώργος

   Α.Ο. Σάμης

       06

10.

Κορσιάνος Αντώνης

Α.Ο. Παλληξουριακός

06

**  Ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές με 6 ή λιγότερα τέρματα

         

Η επόμενη (16η) αγωνιστική

(2-3/3/2024)

α/α

Ομάδες

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

2.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

3.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος

4.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Διλινάτων

5.

Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Σάμης

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου