Τρίτη, Φεβρουαρίου 27

Συγχαρητήρια Ν.Ο.Α. στην κολυμβήτρια Καγκάδη Σοφία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου θα ήθελε να συγχαρεί την κολυμβήτρια του Καγκάδη Σοφία που έλαβε μέρος σε μια δύσκολη διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Διεθνή Αγώνα κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία "ΦΑΡΟΣ- ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ 2024" το οποίο διεξήχθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 23-25 Φεβρουαρίου 2024.

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 450 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Διακεκριμένοι αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος στους αγώνες ανεβάζοντας τον πήχυ ψηλά τόσο από τις επιδόσεις όσο και από την σοβαρότητα της διοργάνωσης, δίνοντας την ευκαιρία για συμμετοχή σε Ευρωπαίκά Πρωταθλήματα.

Η αθλήτρια μας στάθηκε ψηλά και κολύμπησε με κολυμβήτριες υψηλού επιπέδου και έδειξε την ικανότητά της περνώντας στον τελικό Junior (13-16 ετών) στα αγωνίσματα που έλαβε μέρος.

Κολύμπησε 50μ. ελεύθερο με χρόνο 29.25 και προκρίθηκε στον τελικό και με χρόνο 29.75 κατέλαβε την 8η θέση. Επίσης στα 200μ. ελεύθερο με χρόνο 02.19.20 προκρίθηκε στον τελικό και με χρόνο 02.20.15 κατέλαβε την 7η θέση. Τέλος κολύμπησε στον προκριματικό 100μ. ελεύθερο με χρόνο 01.04.54 εκτός συναγωνισμού, λόγω επιστροφής μας. Τα αποτελέσματα αυτά ανέβασαν αρκετά ψηλά τη Σοφία στην Πανελλήνια Κατάταξ, δίνοντας της την ευκαιρία να συμμετέχει σε σπουδαίους αγώνες.

Συνοδός της αθλήτριας μας η προπονήτριά της κα Μωραίτου Αλεξία, την οποία συγχαίρουμε για την επιτυχία της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Αργοστολίου, οι προπονητές του, οι αθλητές- τριες μας συγχαίρουμε την Σοφία για την σπουδαία εμφάνισή της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια. 

Επίσης συγχαίρουμε τους γονείς της αθλήτριας μας, που στέκονται δίπλα της και την βοηθάνε σε όλες τις πρόσπάθειές της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορηγό αυτής της αποστολής μας την εταιρεία Laskaratoς home που κάλυψε τα έξοδα της αθλήτριάς μας και της προπονήτριάς της.

ΑΠΟ ΤΟ Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου