Σάββατο, Φεβρουαρίου 17

Έπιασε ξανά 4αδα η Σάμη... Νίκησε στην Ιθάκη 4-3 τον Οδυσσέα

Κομβική νίκη θα πετύχει σήμερα το πρωί στο Σταυρό, απέναντι στον Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 4-3 η Σάμη και θα ξαναμπεί για τα καλά στη διεκδίκηση του ενός από τα δύο εισιτήρια που απομένουν για τις ομάδες της τελικής 4αδας.

Πλέον η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου έπιασε 4αδα, ισόβαθμη των Διλινάτων, που το απόγευμα γνώρισαν την ήττα στα Μακρυώτικα από τον Πυλαριακό. 

Σε ότι αφορά τι είδαμε, εκτός από την πανδαισία 7 τερμάτων, στο Σταυρό έγινε ένα πάρα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι με πάθος, εναλλαγές στο σκορ, στα συναισθήματα και αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, που χάρηκε ο κόσμος (ήταν αρκετός στο γήπεδο) και τελικά τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα κρίσιμο για την πορεία τους "τρίποντο".

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι μετά από τη 10η φετινή τους ήττα, δυσκολεύουν αρκετά την κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή στη "μεγάλη" κατηγορία και η συνέχεια αναμένεται με πολύ μεγάλη αγωνία, αφού παραμένουν κάτω από την διαχωριστική γραμμή, με τις ομάδες που αποχαιρετούν την Α' κατηγορία.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 2’ ο Οδυσσέας θα ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα ο Π. Προσαλέντης θα εκμεταλλευτεί τις κόντρες μέσα στην περιοχή και με πολύ ωραίο ευθύβολο, δυνατό σουτ, θα νικήσει τον Παπαλεξάτο για το 1-0 των γηπεδούχων.

Στο 12’ θα έχουμε την ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους. Ο Ζησιμάτος θα εκτελέσει το φάουλ από πλάγια αριστερά και ο Ν. Μωραΐτης με ωραία καρφωτή κεφάλια, θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του ΧαΪδεμενάτου, για την ισοφάριση και το 1-1.

Στο 19’ οι γηπεδούχοι θα ξαναπάρουν κεφάλι στο σκορ το 2-1. Ο Κουτσουβέλης έπειτα από γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, θα κερδίσει την μπάλα πλάγια δεξιά και με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή θα νικήσει τον Παπαλεξάτο, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν ξανά.

Ο Κλαουδάτος, θα κερδίσει το φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση του θα αναλάβει ο Περιβολάρης, ο οποίος με πολύ ωραίο δυνατό ευθύβολο σουτ, θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση και το 2-2.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 52’ η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου θα κερδίσει πέναλτι με τον Μ. Τριφι, ο οποίος θα ανατραπεί στην μεγάλη περιοχή από τον Ν. Προσαλέντη.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Περιβολάρης που θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα Χαϊδεμενάτου, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2 και παράλληλα πετυχαίνει και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Στο 72’ θα έρθει η νέα ισοφάριση και το 3-3 για τους "κιτρινόμαυρους" της Βόρειας Ιθάκης.

Ο Κουτσουβελης θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα, θα καταλήξει στον ίδιο και με συρτό σουτ στην δεξιά γωνία του Παπαλεξάτου, θα ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Το τελικό 4-3 για τον Α.Ο. Σάμης θα έρθει στο 81’, όταν ο Δελαπόρτας θα μπει ωραία από δεξιά στην περιοχή, θα κάνει την παράλληλη πάσα και ο επερχόμενος Α. Αλυσανδράτος με εξαιρετικό δεξί συρτό σουτ, Θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χαϊδεμενάτου, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Ένα γκολ από το νεαρό επιθετικό των φιλοξενούμενων που αποδείχθηκε "χρυσό", μιας και έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Στο 84’ ο Plepi θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Αυτό θα είναι το τελικό σκορ στο "Ν. Ραυτόπουλος" του Σταυρού και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Ν. Αντωνιάδη, βρίσκει την ομάδα της Σάμης νικήτρια και με πολλά χαμόγελα για τη συνέχεια.

Αντίθετα, ο Οδυσσέας παρέμεινε σε δύσκολη θέση και θα πρέπει άμεσα να διεκδικήσει βαθμούς "σωτηρίας"!!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς την κα Κ. Χαρίση και τον κ. Α. Μπλίκα.

Συνθέσεις

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Χαϊδεμενάτος, Πρεβεζιάνος (88' Βασιλόπουλος Γ.), Τσίρος (89' Βασιλόπουλος Ι.), Μαλιακρίδας Μ., Προσαλέντης Γ. (81' Μαλιακρίδας Κ.), Προσαλέντης Π., Plepi, Μωραΐτης, Κουτσουβέλης, Προσαλέντης Ν, Cela.

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Παπαλεξάτος, Καραγιαννάκης, Τρίφι Ματέο (69' Φιλιππάτος), Μωραΐτης Ν., Τρίφι Μαρ. (46' Αλυσανδράτος Α.), Μετάι, Κλαουδάτος, Περιβολάρης, Δελαπόρτας (81' Αμούργης Α.), Τουλάτος, Ζησιμάτος.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου