Σάββατο, Φεβρουαρίου 24

Νίκη παραμονής ο Οδυσσέας 1-0 την Εύγερο στο Σταυρό

Κομβική νίκη θα πετύχει σήμερα το πρωί στο Σταυρό, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας απέναντι στον Π.Α.Ο. Εύγερο με σκορ 1-0, ο γηπεδούχος Οδυσσέας Ιθάκης και θα κάνει σημαντικό βήμα παραμονής και την επόμενη περίοδο στην Α' τοπική κατηγορία.

Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους ήταν μια ήττα καταστροφική, αφού πλέον θα μείνει αρκετά πίσω. 

Μία ήττα που ίσως σημάνει και τέλος στο όνειρο της συμμετοχής τους στα playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή 2023-2024.

Στο "Ν. Ραυτόπουλος" στο Σταυρό, έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά μια "χρυσή" νίκη, ενώ είχαν και 3 δοκάρια.

Το γκολ του αγώνα

Το μοναδικό γκολ που θα κρίνει το νικητή του αγώνα, θα πετύχει ο Κουτσουβέλης στο 12', εκμεταλλευόμενος το λάθος του Γαλανόπουλου στο γύρισμα της μπάλας από τον Αλεξάτο.

Ένα γκολ, αρκετό να δώσει ανάσες ζωής στους "κιτρινόμαυρους" της Βόρειας Ιθάκης και από την άλλη να βουλιάξει στην απελπισία την ομάδα των Φαρακλάτων, που βλέπει να χάνεται το όνειρο τρεις αγωνιστικές, πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Κ. Κωνσταντέλλο.

Συνθέσεις

Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.:(Σπ. Ζερβός), Χαϊδεμενάτος, Πρεβεζιάνος, Τσίρος, Μαλιακρίδας Μ., Μετσάνι (75' Πιχλίνσκι), Προσαλέντης Π., Bisha, Μωραΐτης (87' Μαλιακρίδας Κ.), Κουτσουβέλης (89' Βασιλόπουλος), Προσαλέντης Ν, Cela.

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος (46' Καλαφάτης), Αλεξάτος, Αδηλίνης, Βαγγελάτος, Φωκάς, Μπούζος, Ακριστινέι, Κολιγνιάτης (58' Μόκας), Θεοδωρόπουλος (75'Papa), Λασκαράτος, Ντεντλάλα.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου