Κυριακή, Φεβρουαρίου 25

Τη νίκη και τη διαφορά ο Κεφαλληνιακός... Έτοιμος για τα playoffs 68-45 το Σκαγιοπούλειο

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με το Σκαγιοπούλειο ο Κεφαλληνιακός, σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο "Αντώνης Τρίτσης", στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματςο Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η..

Οι παίκτες του coach Kωστίδη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και παίζοντας πιεστική άμυνα αλλά και με σωστές επιλογές στην επίθεση, κατάφεραν να χτίσουν διψήφια διαφορά από το 1ο δεκάλεπτο.

Η απόδοση τους δεν άλλαξε σε όλο το παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι, πέρα από τη νίκη "κάλυψαν" και την διαφορά (11 πόντοι) από την ήττα τους στον πρώτο γύρο, που τους δίνει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, για την είσοδο τους στα play-off ανόδου.

Επόμενο παιχνίδι για το αντρικό, εκτός έδρας στο νησιώτικο ντέρμπι με την ΑΓΕ Ζακύνθου.

Δεκάλεπτα: 23-12, 13-7, 18-16, 14-10

Τελικό σκορ: 68-45

Διαιτητές: Λιόνας - Φίλιας

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Αντωνάτος 25 (3), Γαρμπής 6 (2), Χρηστάτος, Αναστασιάδης, Τιμοθεάτος 7, Θεοδωράτος 8 (1), Μεσολωράς, Μανέντης, Κουνάδης 2, Δρακονταειδής 5, Καραπέτσας 5 (1), Παπαδάτος 10.

Α.Ο. Σκαγιοπούλειο:(Καλλής), Θεοδωράκης, Μπαράκος 7 (1), Ζαβέρδας 13 (1), Καλλής 3, Χριστοδουλόπουλος 4, Ζήσης 6 (2), Πετρόπουλος 2, Λουκέρης, Φλωράτος 3, Σακελλάρης 7 (1).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου